Indul a mandula!

2021-07-31 03:05:55
Kisvárda FC

Hazai pályán, nézők előtt vívandó megyei rangadóval kezdi a bajnokságot NB III-as csapatunk – BEHARANGOZÓ.

Ahogy az előző, 2020-2021-es szezonban, úgy a hétvégén induló 2021-2022-es idényben is két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alakulat szerepel az NB III Keleti csoportjának mezőnyében: a Kisvárda Master Good II és a Sényő-Carnifex FC. A felek első találkozására nem kell annyit várni, mint tavaly (november 1-jén 0–0-s döntetlen született Sényőn), hiszen már az első fordulóban megütköznek. A mérkőzést vasárnap 17.30-tól játsszák a kisvárdai Várkerti Sporttelepen. Ott, ahol legutóbb május 12-én találkoztak, amikor is 3–2-re nyertük meg a megyei rangadót.

„A három szerzett gólt és a győzelmet most is elfogadnám, ha sikerülne kapott gól nélkül megúsznunk, annak még jobban örülnék – mondta a Kisvárda Master Good II edzője, Kocsis János arról, hogy elfogadná-e most is a legutóbbi eredményt. – Jól tudjuk ugyanakkor, hogy a Sényő magasabb osztályból érkezett, tapasztalt játékosokból álló, az NB III-at jól ismerő játékosok alkotta csapat, amely ellen biztosan nem lesz könnyű dolgunk. Bízom benne, hogy a fizikai erőnk és az egy éve bennünket jellemző erények most is visszaköszönnek majd, miközben a csapat ereje attól is függ, hogy az első csapattól kik érkeznek majd hozzánk. Bármilyen összetételben is játszunk, mindent megteszünk azért, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot.

Jó hír a szurkolóknak, hogy a mérkőzés nyitott kapus lesz, így várjuk őket. A nézők a Vár utca felőli személybejáron léphetnek majd be a létesítménybe. A mérkőzést 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni.


NB III KELETI CSOPORT: 1. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (előző bajnoki helyezése: 5.)–SÉNYŐ-CARNIFEX FC (8.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 17.30

Vezeti: Zimmermann Márió (Balla Levente, Kovács Zoltán)


A borítófotón: Ahogy májusban, Szőr Levente (a labdával) most is kulcsember lehet a Sényő elleni mérkőzésen


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló