Így oszlik el a száz NB I-es gólunk

2021-02-14 10:49:19
Kisvárda FC

Ki szerezte a legtöbbet és melyik csapattal szemben voltunk a legeredményesebbek?

Nagy rendező az élet.

Mert megérdemelte-e jobban valaki Lucastól azt a dicsőséget, hogy 2018-ban ő szerezze a kisvárdai labdarúgás történetének első NB I-es gólját? Aligha. Pedig alakulhatott volna úgy, hogy Horváth Zoltáné a klubtörténet első élvonalbeli találata, de ő azon a meccsen, 0–0-s állásnál tizenegyest hibázott a Puskás Akadémia ellen.

Az élet ezt úgy adta vissza, hogy a századik gól Horváth Zoltáné lett. A gól sosem érdem kérdése, de ha már így alakult, mindenki örül neki, hogy az övé lett. Kisvárda mellől, Ajakról indult a pályafutása, a mostani a harmadik ciklusa a klubban, az első NB I-es évünkben ő volt a házi gólkirály. És a látvány sem volt akármilyen, kevesen képesek olyan akrobatikus mozdulatra, amilyet centerünk a szombati győztes gólja előtt elővezetett. Gheorghe Grozav után ő a második kisvárdai futballista, aki elérte a tízgólos határt.

Maradva az eddigi száz NB I-es gólunknál, megvizsgáltuk, hogy az ellenfelek közül melyiknek mennyi jutott. Eddig a Honvéd ellen voltunk a legeredményesebbek, a Budafoknak a Fradinál is kevesebbet lőttünk/fejeltünk, és öt csapat is van, amellyel szemben éppen kilencszer voltunk eredményesek. Összesen 24 játékosunk szerzett gólt, az ellenfelek egy öngóllal segítettek bennünket.


A száz NB I-es gólunk megoszlása csapatonként

Bp. Honvéd: 13

Újpest: 9

Diósgyőr: 9

DVSC: 9

Mezőkövesd: 9

Kaposvár: 9

Puskás Akadémia: 8

Paks: 8

Zalaegerszeg: 8

Haladás: 6

Fehérvár: 5

MTK: 4

Ferencváros: 2

Budafok: 1


Száz gólunk szerzői: Gheorghe Grozav 12, Horváth Zoltán 10, Sztavrosz Cukalasz 8, Fernando Viana, Sassá 7-7, Lucas, Claudiu Bumba 6-6, Gosztonyi András, Tischler Patrik 5-5, Brana Ilics 4, Anton Kravcsenko, Bohdan Melnik, Vári Barnabás, Jaroslav Navrátil, Szlobodan Szimovics, Jelena Richárd 3-3, Nemanja Obradovics, Rubus Tamás, Kovácsréti Márk 2-2, Cornel Ene, Hugo Seco, Pavlo Lukjancsuk, Matija Misic, Niko Datkovic 1-1. Öngól: Stopira (Mol Vidi FC)


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló