Így látták a meccseket a szakvezetők

2024-01-13 17:46:15
Kisvárda FC

Feczkó Tamás és Gerliczki Máté értékelte a szombati fellépéseket.

Két edzőmeccs szerepelt a szombaton programban, valójában átfedéssel. A Michalovce ellen (1–1) hatvan percig játszott egy sor, majd a hátralévő harmincban egy másik, amely a Tiszakécske elleni folytatás (1–0) első nagyjából harmadában is lehetőséget kapott. Így NB I-es csapatunk egészséges játékosai kivétel nélkül mintegy hatvanpercnyi terheléshez jutottak. Nem tartozott közéjük a hosszabb ideje sérült Dominik Kovacic, valamint a kisebb problémával küzdő Enes Alic. Ugyanakkor az őszt sérüléssel záró játékosaink közül Balogh Norbert és Milos Szpaszics megosztozott egymással az egy órányi játéklehetőségen.

„A fizikai paraméterek alapján mindenképpen hasznos volt a mérkőzés, illetve a mérkőzések, de a játékban azért érződött, hogy messze vagyunk az ideális állapottól, és attól, amit játszani szeretnénk. Rengeteg pontatlan passzunk, ebből adódóan sok labdaeladásunk volt, de a terhelés szempontjából jól jött ez a szombati játéklehetőség” – értékelt Feczkó Tamás (borítófotónkon), NB I-es csapatunk vezetőedzője.

A Tiszakécske elleni folytatás, a hátralévő hatvan perc már tartalékcsapatunk edzőjéhez, Gerliczki Mátéhoz tartozott.

„Mi később, ezen a héten hétfőn kezdtük a felkészülést, és öt edzést követően léptünk pályára, úgyhogy ideálisnak mondható, hogy a hatvan perces lehetőséghez jutottunk. Nemcsak az eredmény biztató, hanem a játék képe is, egyáltalán nem tudott fölénk kerekedni a magasabb osztályú ellenfél, sőt mondhatom, a ránk jutó rész nagyobb részében mezőnyfölényben futballoztunk. Ez annak fényében különösen megbecsülendő, hogy a keretünk a téli szünetben tovább fiatalodott. A most látottak kiindulási alapnak megfelelőek a folytatást illetően” – így Gerliczki Máté.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló