Így is, úgy is győzelem a cél

2021-02-12 19:27:52
Kisvárda FC

Supka Attila reméli, nem származik abból hátrányunk, hogy nem a megszokott környezetben leszünk otthon – BEHARANGOZÓ

Nem a megszokott módon telt csapatunk meccs előtti napja. Előbb az derült ki, hogy a Várkerti Stadion jelen időjárási körülmények között nem alkalmas a szombati Kisvárda Master Good­–Zalaegerszegi TE FC mérkőzés megrendezésére, majd az, hogy a hazai meccsünkre is utazni kell, és végül Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban leszünk otthon.

„Azt gondolom, jó döntés született, hiszen nem jött volna jól, ha szabaddá válik a hétvége, és ki tudja, a sűrű tavaszi versenynaptárban mikor találtunk volna helyet a mérkőzésnek – mondta Supka Attila, csapatunk vezetőedzője. – Igyekeztünk gyorsan alkalmazkodni a helyzethez, és bár sajnáljuk, hogy nem hazai környezetben játsszuk le a mérkőzést, bízunk benne, hogy ebből nem származik majd hátrányunk. A tervezett játékstílusunkat nem befolyásolja a helyszínmódosítás, ugyanúgy győzelemre törekszünk majd, mintha otthon játszanánk, illetve mint minden mérkőzésen, most is a három pont megszerzése a célunk. Tudom, hogy a tabella jelenlegi állása alapján érdekes forduló elé nézünk, de nem különösebben figyeljük a táblázatot, annak majd a bajnoki hajrában lesz különösebb jelentősége. Nekünk szombatom így is, úgy is győznünk kell.”

A tabelláról csak annyit: a mostani fordulóban az első hat és a második hat helyezett egymás ellen játszik (utóbbi kategóriába tartozik a Kisvárda–ZTE meccs), így a továbbiak szempontjából akár vízválasztó is lehet az OTP Bank Liga 21. fordulója.


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló