Igazi vizsgamunka következik

2021-10-02 13:29:18
Kisvárda FC

A vasárnapi NB III-as meccs résztvevői nincsenek túl jó passzban, javítani szeretnének – BEHARANGOZÓ.

Két vereség után vasárnap (kezdés 15 órakor) újra hazai pályán szerepel NB III-as tartalékcsapatunk, amely a tavalyi bajnoki sorozatban egy hellyel előtte, a negyedik pozícióban végzett Füzesgyarmatot fogadja a Várkertben. A békésiek nem indították jól a mostani bajnokságot, így hozzánk hasonlóan nyilván ők is javítani szeretnének.

„A Füzesgyarmat a képességeit és a játékerejét tekintve kicsit alulteljesít, én ugyanabba a kategóriába sorolom a vasárnapi ellenfelet is, mint mondjuk a DEAC-ot, a BKV Előrét vagy a Kazincbarcikát, tehát meghatározó csapata ennek a bajnokságnak – véli Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Két vereséggel a hátunk mögött várjuk a meccset, de fiatal csapatnál előfordul az olyan, hogy nem mindig a tervek szerint alakul minden. Bízom benne, hogy tanulunk a hibáinkból, és hazai pályán három pontot tudunk szerezni. Tartom magam a BKV Előre elleni vereség után mondottakhoz, vagyis akkor vagyunk igazán jó csapat, ha nem nyugszunk bele a mostani helyzetünkbe, tanulunk a legutóbbi két fordulóban történtekből, és ha meccset nyerünk, akkor persze mindenki másként látja a helyzetét. Fontos meccs, igazi vizsgamunka vár ránk.”

A mérkőzést 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni, a 14 éven aluliaknak és a 65 éven felülieknek ingyenes a belépés. Védettségi igazolvány vagy 18 éven aluliak esetében védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő szükséges a belépéshez.


NB III KELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)–FÜZESGYARMATI SK (12.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 15.00

Vezeti: Leél-Őssy Ádám (Punyi Gyula, Árpád Mihály)


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló