Idegenben először vezet

2019-09-28 18:39:03
Kisvárda FC

Összességében negyedszer találkozunk vele, a legutóbbi Fradi-meccset is ő dirigálta.

A mostani lesz a harmadik olyan őszi mérkőzésünk, amelyet az a játékvezető dirigál, aki a soros ellenfelünkkel szembeni legutóbbi meccsünkön is a sípot fújta. Erdős József az Újpest, Berke Balázs a Mol Fehérvár ellen „duplázott”, vasárnap pedig Iványi Zoltánt köszönthetik ismerősként a felek, tekintve, hogy a március 30-i Kisvárda–Fradi meccsen (0–1) is ő fújta a sípot.

Az élvonalban ez lesz a negyedik meccse a Várdának, amit Iványi vezet, a mérlegünk vele egy győzelem és két vereség. A már említett Fradi elleni meccsünkön kívül vele veszítettünk tavaly október 20-án a Mezőkövesd ellen (1–2), december 1-jén viszont az ő jelenlétében győztük le a Puskás Akadémiát (1–0). Iványi Zoltán most először vezet idegenbeli NB I-es meccset a Kisvárdának.

Az Iványi Zoltán által dirigált Kisvárda-meccseken egyik csapat sem kapott tizenegyest, piros lapot viszont igen, a kisvárdai Pavlo Lukjancsukot állította ki a legutóbbi Fradi elleni találkozón. Sárga lapból többet adott az ellenfeleknek (8), mint kisvárdai futballistának (7), utóbbiak közül Lucast és Teodorosz Berioszt kétszer-kétszer, Anderson Picót, Horváth Zoltánt és Vári Barnabást egyszer-egyszer figyelmeztette.

A vasárnap 232. NB I-es meccsét vezető 43 éves játékvezető segítői az oldalvonalaknál Albert István és Lémon Oszkár, az alapvonalaknál Csonka Bence és Zierkelbach Péter lesznek, míg a tartalékjátékvezetői feladatokat Horváth Róbert látja el.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló