Idegenben a Fehérvár ellen is

2023-09-21 11:37:24
Kisvárda FC

Újabb pályaválasztói jogcserére kényszerülünk, ráadásul az öltözőben is vírus ütötte fel a fejét.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága elfogadta a Kisvárda Master Good és a Mol Fehérvár FC közösen beadott kérelmét, miszerint az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában, október 1-jén, vasárnap 15 órára, eredetileg Kisvárdára kiírt mérkőzést a felek változatlan időpontban, Székesfehérváron játsszák le. A pályaválasztói jog felcserélését klubunk kezdeményezte, mert bár a Várkerti Stadionban elkészült a talajcsere, a kivitelező azt javasolta, hogy ezt a mérkőzést még ne játsszuk rajta, mert akkor a későbbi meccsek megrendezése kerülne veszélybe, tekintve, hogy a késő őszi és téli időszakban a fű már nem nő, addig pedig meg kell erősödnie.

Köszönjük a fehérváriaknak, hogy partnerek voltak a kezdeményezésünkben, az október 20-22-i hétvégére kiírt Mezőkövesd elleni meccsünket pedig már garantáltan hazai körülmények között rendezhetjük meg. A 19. forduló eredetileg Székesfehérvárra kijelölt mérkőzését (február 9-11-i hétvégén) pedig Kisvárdán játsszak le a csapatok.

Közben a Fradi elleni vasárnapi meccsre is megnehezedett a felkészülés, tekintve, hogy vírus ütötte fel a fejét az öltözőben, sorra betegednek meg a játékosok. Driton Camaj már a pilisi meccsen emiatt kért cserét, azóta Braniimir Cipetic, Lucas, Körmendi Kevin és csütörtökre Jasmin Mesanovic valamint Mario Ilievszki is kidőlt a sorból. És akkor a bokatörés miatt megműtött, hónapokra kidőlt Milos Szpaszicsról nem is szóltunk...


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő