Ideális helyzet, bizakodó hangulat

2022-05-07 15:29:42
Kisvárda FC

A mezőny egyik legjobb formában lévő csapata lesz a vasárnapi vendége NB III-as tartalékcsapatunknak. BEHARANGOZÓ

Miután szerdán, a 3–0-s vezetés után is nagy energiákat befektetve sikerült 3–2-re megnyernie a Békéscsaba II elleni bajnokit tartalékcsapatunknak, vasárnap újabb fellépés vár rá – ezúttal is hazai pályán. Aki legyintene rá, hogy „csak” a 12. helyen álló Tiszafüred lesz a vendég, az gyorsan vessen egy pillantást az aktuális formákra: az utóbbi három meccsét megnyerő Tiszafüredtől csak a négyes győzelmi sorozattal rendelkező Tiszaújváros rendelkezik jobb szériával.

„Ráadásul a Tiszafüred legyőzöttjei között volt a második DEAC és a harmadik BKV Előre, előtte a Jászberényt verte meg, ezeken a meccseken gólt sem kapott és hetet is szerzett – fejezte be ezt a gondolatmenetet Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Látszik, komolyan gondolták a télen, hogy mindenáron bent akarnak maradni, ehhez mérten erősítették meg a keretüket és a tavaszi mutatóik alapján a mezőny első feléhez tartoznak. Több, magasabb osztályt megjárt játékos szerepel a soraikban, az eredményeik alapján pedig jó formában lévő csapat érkezik hozzánk. Mi sem panaszkodhatunk, mert ahhoz képest, ahogy tavasszal néhány meccsre készülnünk kellett, most ideálisnak nevezhető a helyzet, hiszen teljes kerettel tudtunk készülni, ami nem ugyanaz, mintha hat-nyolc mezőnyjátékossal gyakorolnánk. Remélem, ez jó hatással lesz a csapatra, és bízom benne, hogy a frissesség is mellettünk szól majd, bevethetünk olyan játékosokat is, akik hétközben nem játszottak, most pedig újra bizonyíthatnak.”

A vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzést 500 forintos belépőjegy megváltásával lehet megtekinteni, a 14 éven aluliaknak és a 65 évnél idősebbeknek nem kell fizetniük. Bejárat a Vár utca felől.


NB III KELETI CSOPORT: 35. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)–TISZAFÜREDI VSE (12.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 17.00

Vezeti: Tóth Tamás (Kovács Zoltán, Vilmányi Simon)


A borítófotón: Sikorszki Bence (jobbra) a békéscsabaiak után a tiszafürediekkel is megküzdhet

Fotó: Ombodi Tamás


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló