Huszonnégy gól és egy sérülés

2018-09-03 16:21:13
Kisvárda FC

Újabb fölényes győzelmeket arattak az U14-es és az U15-ös bajnokságban szereplő akadémiai csapataink, a képet egy súlyos sérülés árnyalja.

MLSZ U14 II. osztály, Észak-Kelet, 2. forduló

Várda LA–Mátészalkai MTK 19–0 (9–0)

VLA: Jóbi - Gáncsos, Ténai, Gyüre K., Szilágyi B. – Széll (Bíró B.), Vojtkó, Kovalchyn (Farkas Milán) – Jávor (Grunda), Puporka, Tyrkus. Edző: Kovács János.

Gól: Puporka 7, Tyrkus 6, Vojtkó 3, Kovalchyn, Bíró B., Grunda

Kovács János: – Nagyon sok munka kell még, hogy a kitűzött céljainkat megvalósíthassuk, de az ilyen mérkőzéseken nem tudjuk lemérni, igazán hol is tartunk. Csapatjátékunkat fejlesztenünk kell, az egyéni képességek mellett.

MLSZ U15 II. osztály, Észak-Kelet, 2. forduló

Várda LA–Mátészalkai MTK 5–0 (2–0)

VLA: Mudri (Császár A.) – Kótai S., Nyéki, Remenyiczki, Ari – Kótai D. (Cservenyák), Tintér, Dolhai D. (Kovics) – Jene (Gritsu), Bokor, Pataki (Rakóczi). Edző: Virágh István.

Gól: Pataki 2, Bokor, Ari, Remenyiczki

Virágh István: – Nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert néhány játékosom a mérkőzés egyes szakaszában öncélú, egyéni érdekeit előtérbe helyező játékot produkált. Végig uraltuk ugyan a játékot, de meg kell tanulniuk a fiúknak, hogy a kiosztott feladatokat koncentráltan hajtsák végre. Kótai Dávid súlyos sérülése sajnálatos, de mindent elkövetünk, hogy mihamarabb visszatérjen közénk.


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló