Huszonhárman a fedélzeten

2023-07-09 11:47:52
Kisvárda FC

Betegség és műtétet követő lábadozás miatt három játékosunk maradt otthon.

Milos Kruscsics vezetőedző vasárnap délelőtt megtartotta a nyári edzőtáborozás első érdemi edzését, azok után, hogy szombat délután csapatunk megérkezett Szentgotthárdra. A tréning helyszíne a helyi csapat csinos kis sporttelepe volt. Az ebédet követően küldöttségünk az ausztriai Németújvár (Güssing) felé veszi az irányt, a kora esti foglalkozásra már ott kerül sor.

Ami pedig a csapatot illeti, huszonhárom játékos kezdte meg az edzőtáborozást. Nem tarthatott a többiekkel Bohdan Melnik, akire újabb orvosi kivizsgálások várnak, hogy kiderüljön, mikor is kapcsolódhat be újra a munkába.

Ugyancsak nem tarthatott a csapattal a műtétje után lábadozó Bíró Roland és Czérna Erik, Heles Jaroszlav pedig próbajátékon vett rlszt az NB II-es Nyíregyháza Spartacusnál.


KISVÁRDA MASTER GOOD KERET – 2023 NYÁRI EDZŐTÁBOR

Kapusok: Mihajlo Hotra, Kovács Marcell, Danijel Petkovics

Mezőnyjátékosok: Enes Alic, Balogh Norbert, Driton Camaj, Branimir Cipetic, Czékus Ádám, Mario Ilievszki, Alaksandar Jovicic, Dominik Kovacic, Körmendi Kevin, Lippai Tibor, Lucas, Rafal Makowski, Jasmin Mesanovic, Jaroslav Navrátil, Ötvös Bence, Raul Stefan, Széles Imre Antal, Szőr Levente, Milos Szpaszics, Vida Kristopher


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló