Húszcsapatos csoportban

2020-07-13 17:16:03
Kisvárda FC

Elkészült az NB III-as bajnokság csoportjainak beosztása.

Tavaly indítottunk először második számú felnőttcsapatot – az akkori szabályoknak megfelelően a megyei I. osztályban. A 2020-2021-es bajnoki évre az NB I-es csapatot működtető sportszervezeteknek lehetőségük nyílott arra, hogy második számú együttesük az NB III-ba nyerjen besorolást. Klubunk élt ezzel a lehetőséggel, így a Kisvárda Master Good II is ott lesz a harmadosztály augusztus 2-i rajtjánál.

A létszámra és a csoportok számára több variáció létezett, végül hétfőn megszületett a döntés: 60 csapat indulhat az NB III-ban, a résztvevőket pedig három csoportba osztották. A húszcsapatos mezőnyök azt jelentik, hogy maratoni, 38 fordulós küzdelemsorozat vár a harmadosztály csapataira, köztük a Kisvárda Master Good II-re is, amely – nem meglepő módon – a Keleti csoport mezőnyébe nyert besorolást.

Az NB III Keletin csoport mezőnye a 2020-2021-es bajnoki évben: Balassagyarmati VSE, BVSC-Zugló, Ceglédi VSE, Diósgyőri VTK II, DVSC II, Eger SE, Füzesgyarmati SK, Gyöngyösi AK, FC Hatvan, Jászberényi FC, Kisvárda Master Good II, Mezőkövesd Zsóry FC II, Putnok FC, Sajóbábonyi VSE, Salgótarjáni BTC, Sényő-Carnifex FC, Tállya KSE, Tiszafüredi VSE, Tiszakécske LC, FC Tiszaújváros


A borítófotón: A zöld mezes Tiszaújvárossal a szombati edzőmeccs után bajnoki körülmények között is találkozunk


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló