Hugo és a száz százalék

2019-03-21 10:09:45
Kisvárda FC

Csapatunk portugál légiósa Cristiano Ronaldo mellett másban is bízik…

A homlokán még mindig látszik a seb, amit az újpesti mérkőzésen szedett össze. Hugo Secót igazán nem kímélték csapatunk legutóbbi mérkőzésén, a portugál szélsőt többször is ápolni kellett, ám turbánnal a fején is végigjátszotta a mérkőzést.

„Már a meccs elején ütköztem az ellenfél egyik játékosával, igazából nem tudom, hogy a könyökével találkoztam vagy esetleg összefejeltünk-e egymással – elevenítette fel a történteket Hugo Seco, akinek a felesége és a menedzsere is ott ült a Szusza-stadion lelátóján. – Fel sem merült bennem, hogy ne folytatnám a játékot. A párom a meccs után elmondta, persze, hogy aggódott értem, amikor megtörtént az ütközés és kötéssel a fejemen tértem vissza a pályára, de ő is tudja jól, hogy a futballban az ilyesmi benne van, és mivel látta, hogy rendben vagyok, a folytatásban már őt sem foglalkoztatta az eset.”

Viszonylag kevés portugál játékos futballozik a magyar bajnokságban, de a tavaszi szezonban már eltelt annyi forduló, hogy Hugo Seco is meg tudja állapítani: erősebb vagy gyengébb a bajnokságunk színvonala attól, amit előzetesen remélt?

„Kellemesen csalódtam, mert minden csapat felkészült, és meglepődtem azon, hogy gyakorlatilag bárki megverhet bárkit – felelte a várdaiak 77-ese. – A stadionok szépek, a pályák is nagyon jó minőségűek, úgyhogy nincs akadálya a minőségi edzésmunkának és a jó meccseknek sem.”

Ahogy a csapatnak, úgy Hugo Secónak is inkább az első tavaszi meccsek sikerültek jobban. Azóta az is előfordult, hogy kiszorult a csapatból. Ezt vajon hogy élte meg?

„Igen, az első két meccsen lehettünk igazán elégedettek az eredménnyel és a mutatott játékkal is, számomra is azok a meccsek sikerültek jól – így Hugo Seco. – Az újpesti meccsünk volt eddig a mélypont, de vannak minőségi játékosaink, így reménykedhetünk abban, hogy a következő fellépéseken eredményesek legyünk. Hogy meglesz-e a bennmaradás? Száz százalék, hogy igen!”

A válogatott meccsek alatt Hugónak is lesz kinek szurkolnia, hiszen a portugálok is pályára lépnek. Hány gól remél Cristiano Ronaldótól az ukránok és a szerbek elleni mérkőzéseken?

„Neki elég egy félidő is ahhoz, hogy két gólt szerezzen!” – csillant fel Hugo Seco szeme a honfitársa nevének hallatán. – Ezeken a meccseken is képes lesz győzelemre vezetni válogatottunkat.”


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló