Hózáporban, tizenegyespárbajjal...

2023-12-03 16:41:16
VLA

...és hazai győzelemmel ért véget a második alkalommal megrendezett Szomszédvár-kupa U14-es torna.

Vasárnap délelőttre megérkezett a hó is Kisvárdára, így felgyorsították a szervezők a 2. Szomszédvár-kupa nemzetközi U14-es torna végjátékát, az éremmeccseket egyidőben, két különböző pályán rendezték meg. A házigazda a Várda LA a fináléban volt érintett, ellenfele a Puskás Akadémia volt. Akkorra már tartósan megmaradt a hólepel, különös hangulata volt a kétszer harminc perces, magas színvonalú mérkőzésnek. A rendes játékidő 1–1-es döntetlennel ért véget, a mindent eldöntő szétlövésben a mieink bizonyultak jobbnak, miután mind az öt tizenegyest értékesítették, a felcsútiak pedig egyet rontottak.

A Kárpát-medencei Akadémiák Rendszerébe (KMAR) tartozó csapatok vetélkedése ezzel kisvárdai győzelemmel ért véget, folytatás jövőre.


2. SZOMSZÉDVÁR KUPA NEMZETKÖZI U14-ES TORNA, KISVÁRDA

Végeredmény: 1. Várda LA, 2. Puskás Akadémia FC, 3. Munkács FA (kárpátaljai), 4. FK Csíkszereda (romániai), 5. Dunaszerdahelyi AC (szlovákiai), 6. NK Osijek (horvát), 7. Topolya SC (szerbiai), 8. FC Kosice (szlovákiai)

Különdíjasok. A legjobb kapus: Makszim Hoha (Munkács). Gólkirály: Vadim Hahinovszkij (Munkács). A legjobb mezőnyjátékos: Ruskó Zétény (Várda LA). A legjobb kisvárdai játékos: Dzsatalov Mihály. A legjobb munkácsi játékos: Artem Kovbaszjuk. A legsportszerűbb csapat: Dunaszerdahelyi AC


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló