Hosszú utazás, rövid átmozgatás

2019-01-11 18:07:06
Kisvárda FC

A péntek hajnali indulás után délután már az egyiptomi Hurghadában vett részt átmozgató edzésen az edzőtáborba vonult kisvárdai csapat.

A Kisvárda Master Good brazil vagy brazil származású játékosai egy héten belül a harmadik kontinens felé vették az irányt, hiszen Dél-Amerikából előbb Európába utaztak, onnan pedig péntek hajnalban Afrika, közelebbről az egyiptomi Hurghada felé. A korai kelés (vagy le nem fekvés) és a közel négyórás repülőutat követően nemcsak ők, hanem a csapat valamennyi tagja fáradtan érkezett meg Hurghadába, a Siva Grant Hotelbe. A szállodában ezekben a napokban is sok a turista, hiszen a levegő pénteken 22 fokos, a fűtött medence 27 fokos, a tengervíz pedig 20 fokos volt.

Persze, a kisvárdai játékosok nem nyaralni jöttek, hanem azért, hogy minél jobban felkészüljenek a tavaszi folytatásra, amely során az NB I-ben maradás kiharcolása lesz a tét.

A szakmai stáb a szállodai szobák és a könnyű ebéd elfoglalása után a tengerpartján rövid átmozgató edzést tartott. Szombaton délelőtt viszont már „rendes”, füves pályán edz a csapat, délután pedig lejátssza első edzőmeccsét első ligás egyiptomi házigazdája ellen.


Következő mérkőzés
Debreceni VSC
Kisvárda Master Good
Debrecen, Nagyerdei Stadion
2022-01-29 17:00
OTP Bank Liga, 18. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
1-1
1-1
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-19 13:00
OTP Bank Liga, 17. forduló