Holtversenyes első lesz

2020-06-05 15:16:16
Kisvárda FC

Utoléri kollégáját a meccseinket vezető játékvezetők rangsorában a szombaton Fehérváron fellépő spori.

Az NB I-ben a 244. meccsét vezeti szombaton Andó-Szabó Sándor, aki ebből hetedszer dirigál a kisvárdai csapatnak. Ezzel utoléri a rangsorban Solymosi Pétert, aki eddig egyedül mondhatta el magáról, hogy a legtöbb Kisvárda-meccset vezette az élvonalban.

Az eddigi hat, Andó-Szabó által vezetett összecsapáson kétszer nyertünk és egy döntetlen mellett háromszor vesztettünk. Legutóbb február 29-én dirigált csapatunknak, akkor 2–0-ra nyertünk hazai pályán a Paks ellen. További jó előjel, hogy az egyetlen idegenbeli győzelmünket Fejér megyében értük el vele (tavaly április 6-án, a Puskás Akadémiát győztük le 4–0-ra), szombaton pedig ugye Székesfehérváron lépünk pályára. Ezeken a meccseken 6–7 a gólkülönbségünk, egy-egy tizenegyest lőttünk és kaptunk azokon a meccseken, amikor ő dirigált. A kiállítás eszközét egyszer alkalmazta (Felcsúton állította ki a hazaiak játékosát, Sós Bencét), a sárga lapokat viszont bőkezűen osztogatta ezeken meccseken, 19 alkalommal kisvárdai futballistát (a legtöbbször Rados Proticsot, négysszer), 14-szer pedig a mindenkori ellenfelek labdarúgóit figyelmeztette. Vagyis mérkőzésenként 5,5 sárga lap az átlaga.

Andó-Szabó Sándor szombati munkáját oldalvonali asszisztensként Tóth Vencel és Garai Péter, az alapvonalaknál pedig Bogár Gergő és Iványi Zoltán segíti, a tartalékjátékvezető Király Krisztián lesz.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló