Hibátlanul menetelnek a nagyok

2021-03-05 14:30:22
VLA

Legidősebb szekciós csapataink következő bajnoki mérkőzése – BEHARANGOZÓ

A soron következő bajnoki mérkőzéseikre készülnek akadémiánk különböző korosztályú csapatai, melyek közül a két legidősebb gárda (U17 és U19) a regionális bajnokság északkeleti csoportjának 14. fordulójában a Karcagi SE utánpótlás csapatait fogadják a Várkertben a hétvégén. Mindkét korosztályban az első helyen állnak a VLA-s srácok kísértetiesen hasonló mutatókkal, hiszen mindkét korcsoportban hibátlan 12/12-es mérleggel szerepelnek csapataink, valamint ugyanúgy két-két kapott találat áll a nevük mellett, az egyetlen eltérést a szerzett találatok számában fedezhetjük fel. Ebben a mutatóban minimálisan az U17-esek állnak jobban, ugyanis ők 106 rúgott góllal büszkélkedhetnek, míg az egyel idősebbek „csak” 93 szerzett találatnál tartanak.

A 17 év alatti korosztályban aktuális ellenfelünk a táblázat utolsó pozíciójában állva utazik otthonunkba, a maguk 13 lejátszott találkozójukból mindössze egyetlen döntetlent sikerült összehozniuk, és a bajnokság őszi fordulójában 8–0-ra sikerült győznünk Karcagon.

„Szombaton is aránylag szegény képességű csapat látogat el hozzánk. Természetesen célunk a győzelem, valamint, azokat a játékelemeket szeretnénk gyakorolni, amelyeket erősebb ellenfeleinkkel szemben is tudunk majd alkalmazni a bajnoki mérkőzéseinken” – nyilatkozta a mérkőzés előtt Révész Csaba vezetőedző.


A legidősebb korcsoportban ellenfelünk 13 ponttal a 9. pozícióból várja a találkozót, nekik négy győzelemből és egy döntetlenből sikerült ezt a pontmennyiséget megszerezni. Az őszi fordulóban, amikor a karcagiak voltak a pályaválasztók, akkor 4–0-ra nyertek a VLA futballistái.

„Úgy, mint minden meccsen, ezúttal is győzelmi reményekkel lépünk pályára. A három pont megszerzésén kívül eredményes és jó játékot várok” – osztotta meg velünk gondolatait Ádámszki Róbert az U19-es csapat vezetőedzője.




Regionális U17 Észak-Kelet, 14. forduló

Szombat, 13:00: Várda LA (1.) – Karcagi SE (14.)


Regionális U19 Észak-Kelet, 14. forduló

Szombat, 15:00: Várda LA (1.) – Karcagi SE (9.)


A borítóképen: Bokor Márk, aki a DEAC ellen is eredményes volt.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló