Hibátlan teljesítmény!

2021-11-11 08:07:45
VLA

Kapott gól nélkül lejátszott bajnoki mérkőzések a lány szekcióban.

Egyesületünk lány szekciójának csapatai közül kettő is pályára lépett szerdán egy-egy bajnoki mérkőzés keretein belül. Először az U19-es lány csapatunk játszott, akik a Békéscsaba csapatát fogadták és győzték le magabiztosan, majd az U14-esek mérkőztek meg a DVSC-DEAC csapata ellen, ami szintén fölényes és kapott gól nélküli VLA sikert hozott. Az U19-es csapatunk győzelmében nagyrészt vállaló Szabó Katalin mesterhármast szerzett, míg a „kicsiknél” a héten a válogatott edzéseire meghívott Márta Réka 4 találattal vette ki a részét a győzelemből.

Lány Regionális U19 Keleti csoport, 7. forduló

Várda SE–Békéscsaba Előre 9–0 (3–0)

VSE: Lovas L. (Pető H.) – Pethő Zs. (Tóth A.), Szabó L., Rácz B., Tugya N., Plesa T., Sütő B. (Vedres K.), Farkas B., Tóth L. (Jávor Sz.), Kiss D. (Jedla E.), Szabó K. Edző: Márta Tibor

Gól: Szabó K. 3, Szabó L. 2, Rácz B. 2, Kiss D., Jávor Sz.

Márta Tibor: – Gratulálok a lányoknak, már rájuk fért a siker! Kicsit kapkodósan indult a mérkőzés, de az első gól után sikerült megnyugodni és növelni az előnyt. Gratulálok Szabó Kata mesterhármasához! Most van két napunk kicsit örülni, aztán jön a szezonzáró meccsünk. A megsérült játékosunknak mielőbbi felépülést kívánok!


Lány Regionális U14 HNP Észak-Keleti csoport, 2. forduló

Várda LA–DVSC-DEAC 11–0 (3–0)

VLA: Miklovicz N. – Kovács A., Kerepesi N., Bihari P., Márta R., Kőrösi K., Fodor I., Botta H., Bihari Cs. Csereként lépett pályára: Szabó Zs., Kocsis F., Miczu V., Horváth L., Muskóczki N., Bócsi Z. Edző: Homokiné Bákonyi Mária

Gól: Márta R. 4, Bihari P. 2, Kőrösi K. 2, Horváth L. 2, Fodor I.

Homokiné Bákonyi Mária: – A mérkőzés kezdetétől veszélyes támadásokat vezettünk, és a góljaink mellett ugyanennyi helyzetet kihagytunk. Egy sportszerű csapat ellen jó játékkal nyertünk. A védekezésünk végig stabil volt, a lányok motiváltan futballoztak. Gratulálok a csapatnak a magabiztos győzelemhez!


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló