Hétközi forduló az NB III-ban

2020-08-11 22:36:25
Kisvárda FC

Szerdán 17.30-tól a Jászberényt fogadja a „tarcsi” – a helyszín újra a Várkerti Stadion.

Az NB III Keleti csoportjában szereplő tartalékcsapatok (Diósgyőr II, DVSC II, Kisvárda II és Mezőkövesd II) közül az eltelt két fordulóban eddig csak a Kisvárda Master Good II volt képes győzelmet szerezni – a mieink vasárnap 3–1-re nyertek Gyöngyösön. Szabó Balázs „bandája” nem ülhet sokáig a babérjain, hiszen szerdán újabb bajnoki mérkőzést játszik, ezúttal hazai pályán. A 17.30-kor, benn a Várkerti Stadionban kezdődő mérkőzésen az eddig eltelt két forduló során négy ponttal gyarapodó Jászberényi FC lesz a vendége.

„Ha a gyöngyösi meccs előtt azt mondtuk, hogy játékban is eredményességben is javulnunk kell, akkor a teljesítményre nézve továbbra is aktuális a megállapítás, mert eredményesek csak így lehetünk a kiváló erőkből álló Jászberény ellen – vallott színt Szabó Balázs, a „tarcsik” edzője. – A gyöngyösi meccs volt igazából a harmadik, amikor nagyjából ilyen összetételben tudtunk együtt játszani, és máris tapasztaltunk némi előrelépést. Minél többet játszanak együtt csapatszinten, annál jobban kovácsolódnak össze a játékosok, de az hátránya a második számú gárdának, hogy nem mindig ugyanazzal a kerettel dolgozunk, amelyik aztán a mérkőzésen szerepel. Ez nem panasz, hiszen NB I-es szintű futballistákkal egészülünk ki. A Jászberény néhány játékosát személyesen is ismerem, nagyon nehéz mérkőzésre számítok ellene. A körülményekre nem lehet panasz, hiszen a vezetőségtől ismét megkaptuk a lehetőséget, hogy a stadionban játszunk. Az első meccsen néhányan kicsit megilletődöttek voltak ettől, de ezen túl kell tudni lépni azoknak, akik magasabb szinten akarnak futballozni.”

Révész Attila sportigazgató a kedd esti szurkolói ankéton meglebegtette, hogy a felnőtt csapatból többen, így az új szerzemény Lazar Zlicsics is játéklehetőséghez juthat, hogy minél előbb formába lendüljön. Aki viszont biztosan nem játszhat, az Abov Avetiszjan, hiszen belső védőnket Gyöngyösön két sárga lappal kiállították, és a szövetség fegyelmi bizottsága tárgyalás megtartása nélkül automatikus egy bajnokira szóló eltiltásban részesítette a belső védőt.

A szerdán 17.30-kor kezdődő mérkőzésre a stadion A oldalán, az 1-es, 2-es és 3-as szektort, valamint a vendégszektort nyitjuk meg. A hazai és vendégpénztár 16.30-kor nyit ki, a jegyek egységesen 500 forintba kerülnek – a hat éven aluliaknak és a 65 évesnél idősebbeknek nem kell fizetniük a belépésért.

Felhívjuk a vendég érzelmű szurkolók figyelmét, hogy a nekik kijelölt szektorban foglaljanak helyet, a jászberényi klub jelképeit és klubszíneit magukon viselő szurkolókat nem engedik be a hazai érzelműek közé, azokat pedig, akik meccs közben a hazai szektorokban adják annak jelét, hogy a másik félnek szurkolnak – biztonsági okokból –, átirányítják a vendégszektorba.


NB III KELETI CSOPORT, 3. FORDULÓ

Szerda, 17.30: Kisvárda Master Good II (10.)–Jászberényi FC (4.)

Várkerti Stadion. V.: Tóth T.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló