Hetet egy csapásra

2019-10-06 18:08:04
VLA

Utánpótláshíradó: Káprázatos egyéni teljesítménnyel nyertek az U14-es lányok, döntetlen az U19-es megyei derbin.

Káprázatos egyéni teljesítménnyel aratott fölényes győzelmet U14-es lánycsapatunk: Farkas Felícia hét (!) gólt szerzett a kisvárdaiak nyolc találatából. A harmadik fordulóból elhalasztott mérkőzésen csapatunk 8–1-es győzelmet aratott a Mezőkövesd ellen.

Jól indult az U19-es csapatunk megyei rangadója is, a várdaiak gyors góllal szereztek vezetést a Nyíregyháza Spartacus ellen. Az első félidőben még több helyzet és egy tizenegyes is kimaradt, de szünet után sikerült megduplázni a különbséget. A Nyíregyháza azonban a hajrában ledolgozta a hátrányát, a sors fintora, hogy az egyenlítő gólt a kisvárdai nevelésű, a nyáron Nyíregyházára igazolt Hrinkó Délia szerezte.


LÁNY U19 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 5. FORDULÓ

Várda LA–Nyíregyháza Spartacus 2–2 (1–0)

VLA: Oláh Á. – Mező E. (Liptai), Rácz B., Kiss F., Nagy L. (Zelei), Novák P., Józsa-Vincze, Homoki, Demjén Zs. (Herczeg), Farkas Zs., Baksa. Edző: Márta Tibor

Gól: Baksa, Homoki

Márta Tibor: – Két tökéletesen ellentétes félidőt produkált a csapat. Az első játékrészben könnyen eldönthettük volna a meccset, de a gyatra helyzetkihasználás miatt ez nem sikerült. A második félidőben ellenfelünk, cseréinek köszönhetően rendezte sorait és kiharcolta a számunkra vereséggel felérő döntetlent.


LÁNY U14 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 3. FORDULÓ

Várda LA–Mezőkövesd Zsóry FC 8–1 (4–1)

VLA: Márta R. – Ruprecht, Krisztián L., Farkas F., Ignéczi, Kiss F., Lengyel R., Kovács V. (Molnár L.), Kőrösi. Csereként léptek pályára: Molnár L., Kolozsi. Edző: Homokiné Bákonyi Mária

Gól: Farkas F. 7, Molnár L.

A fotón: Farkas Felícia megállíthatatlannak bizonyult

Fotógaléria a két mérkőzésről a Médiatár menüpontban


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló