Hetedik helyre – fel és le

2019-11-25 18:41:51
Kisvárda FC

Hétvégi összefoglaló: Elveszítette dobogós helyezését az élvonalban újonc korosztályos csapatunk.

Hazai pályán augusztus 24-e, összességében október 19-e után nyert újra mérkőzést az NB I-ben felnőtt csapatunk, amelynek nyeretlenségi sorozata három meccsre rúgott, mígnem szombaton a DVSC ellen 1–0-s sikert arattunk. A Kisvárda Master Good ezzel egyet előrelépett a tabellán, amelyen a hetedik helyezést foglalja el.

Véget ért az őszi szezon a legfelső korosztályos utánpótlás-csapataink számára. A VLA U19-es 8–1-re, az U17 5–0-ra győzte le a Mezőkövesdet, minek következtében a nagyobbak a második, a kisebbek az első helyen fordulnak a III. osztály Északkeleti csoportjának márciusi folytatására.

Fekete péntekjük volt az I. osztályban szereplő „középsőseinknek”, hiszen az U15-ös (3–1) és az U14-es csapatunk (1–0) is vereséget szenvedett a Ferencváros otthonában. A nagyobbak a hetedik helyre estek vissza, míg az U14-esek elveszítették egész ősszel őrzött dobogós helyüket, ők a negyedik helyen állnak. A két csapatunk szombaton zárja az őszt a Vasas Kubala Akadémiát fogadva.

Lányaink közül már csak az U19-esek játszottak, ők gólnélküli döntetlent értek el a Diósgyőr ellen, és a negyedik helyen zárták az őszi szezont.

Honlapunk Médiatár menüpontja alatt elérhető az NB I-es csapatunk mérkőzésén készült képgaléria és videós összefoglaló, az U19-es lányok meccsén ugyancsak készültek fotók. Utánpótláscsapataink valamennyi korosztályának mérkőzései, beszámolói és a meglévő képgalériák megtalálhatók az Utánpótlás VLA/Eredmények menüpont alatt.


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló