Helyszíni meccsnézés és szurkolás: csakis maszkban

2020-10-23 08:42:02
Kisvárda FC

Kormányrendelet született arról, hogy kötelező a maszk viselése a szabadtéri sportrendezvényeken is.

A legfrissebb kormányrendelet szerint a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével a sportrendezvény résztvevője a sportrendezvény helyszínén köteles maszkot viselni. Mindez vonatkozik a nézőkre is, vagyis felhívjuk a felnőtt és utánpótlás-meccseket megtekinteni kívánó szurkolóink és játékosaink szülei figyelmét, hogy ennek megfelelően mind a hazai, mind az idegenbeli utánpótlás mérkőzéseket kizárólag maszkban tekinthetik meg.

A rendelet szerint azt a személyt aki a maszkot nem a meghatározott módon viseli, a sportrendezvény szervezője köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a sportrendezvény helyszínét elhagyja.

Szeretnénk továbbá emlékeztetni a korosztályos csapatainkban játszó szülőket, hogy az edzések továbbra is zártkapusak, a tréningek ideje alatt szülő nem tartózkodhat sem a Várkerti Sporttelepen, sem a kollégiumi műfüves pálya mellett.

Kérjük szurkolóinkat és a játékosok szüleit, hogy alkalmazkodjanak ezekhez a rendeletekhez, szabályokhoz! Megértésüket és együttműködésüket megköszönjük!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló