Helyszíni meccsnézés és szurkolás: csakis maszkban

2020-10-23 08:42:02
Kisvárda FC

Kormányrendelet született arról, hogy kötelező a maszk viselése a szabadtéri sportrendezvényeken is.

A legfrissebb kormányrendelet szerint a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével a sportrendezvény résztvevője a sportrendezvény helyszínén köteles maszkot viselni. Mindez vonatkozik a nézőkre is, vagyis felhívjuk a felnőtt és utánpótlás-meccseket megtekinteni kívánó szurkolóink és játékosaink szülei figyelmét, hogy ennek megfelelően mind a hazai, mind az idegenbeli utánpótlás mérkőzéseket kizárólag maszkban tekinthetik meg.

A rendelet szerint azt a személyt aki a maszkot nem a meghatározott módon viseli, a sportrendezvény szervezője köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a sportrendezvény helyszínét elhagyja.

Szeretnénk továbbá emlékeztetni a korosztályos csapatainkban játszó szülőket, hogy az edzések továbbra is zártkapusak, a tréningek ideje alatt szülő nem tartózkodhat sem a Várkerti Sporttelepen, sem a kollégiumi műfüves pálya mellett.

Kérjük szurkolóinkat és a játékosok szüleit, hogy alkalmazkodjanak ezekhez a rendeletekhez, szabályokhoz! Megértésüket és együttműködésüket megköszönjük!


next match
Budapest Honvéd
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Bozsik Aréna
2023-02-04 17:00
OTP Bank Liga, 18. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
2-2
0-1
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 14:30
OTP Bank Liga, 17. forduló