Helyettesíteni kell a stábot

2022-02-02 19:28:40
Kisvárda FC

Révész Attila az aktuális nehézségekről is beszélt a Sportrádióban.

A nemrégiben indult, a Nemzeti Sport online felületén (nso.hu) is hallgatható Sportrádió vendége volt szerdán este Révész Attila, a Kisvárda Master Good sportigazgatója, akivel telefonon keresztül beszélgetett a műsorvezető, Szujó Zoltán.

A klubvezető egyből a lényegre tért, és őszintén beszélt a napi gondokról, arról, hogy miután a Debrecen elleni bajnokira a szakmai stáb fele kidőlt a sorból, a szerdai gyorstesztek újabb megbetegedésekre utaltak, így Erős Gáborral az élen valamennyi stábtagot helyettesíteni kellett. A szerda délutáni edzést így Révész Attila vezette a tartalékcsapattól, illetve az akadémiáról érkezett stábtagokkal kiegészülve. Közben a PCR-tesztelések is megtörténtek, azok eredményétől is függ, hogy kik játszhatnak és kik lehetnek ott a Honvéd elleni meccsen a stábtagok közül.

Ez a fajta, a mindennapjainkat nemcsak a sportban elkísérő bizonytalanság is a beszélgetés része volt, ahogy a kisvárdai edzőkérdés is, szó esett bajnokságbeli célokról és álmokról, valamint a jövőképről is.

Köszönjük a Sportrádió szerkesztőinek, hogy kíváncsiak voltak sportigazgatónk véleményére, és azon keresztül a klubunkra is!


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló