Hektikus hétvége

2019-10-21 08:29:29
Kisvárda FC

Lányfoci: Hatot kapva veszítettünk, kilencet szerezve nyertünk.

Felemás hétvégéje volt lány csapatainknak. Az U19-esek nagy különbségű vereséget szenvedtek Nyíregyházán, az U16-osok viszont fölényes sikert arattak a Diósgyőr otthonában. Utóbbi mérkőzésen a kisvárdaiak játékosa, Farkas Felícia megint kiemelkedőt nyújtott, ezúttal hat gólt szerzett. Felícia az eddigi hat fordulóban 24-szer volt eredményes, ezzel a góllövőlista második helyén áll.

A VLA U16-os csapata kedden lép pályára, 17 órától fogadja a Várkertben a Gesztelyi FCE csapatát.


LÁNY U19 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ

Nyírség NSC–Várda LA 6–0 (4–0)

VLA: Ragány – Mező E. (Dudás K.), Rácz B., Kiss F., Zelei, Novák P., Herczeg Zs. (Liptai), Dajka A. (Józsa-Vincze), Demjén Zs., Farkas Á., Baksa L. (Farkas B.). Edző: Márta Tibor

Márta Tibor: – Ezen a mérkőzésen mélyen a tudásuk alatt teljesítettek a lányok. Azt nem hiszem, hogy elfelejtettek volna focizni. Csak fellángolások jellemezték a csapatot és az ezekből kialakult lehetőségeket nem használtuk ki. A hibáinkat az ellenfelünk pedig könyörtelenül megbüntette.


LÁNY U14 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ

Diósgyőri VTK–Várda LA 0–9 (0–4)

VLA: Ruprecht – Krisztián L., Farkas F., Molnár L., Ignéczi, Kolozsi, Lengyel R., Kovács V., Márta R. Csereként léptek pályára: Nyalka, Plesa, Kőrösi K. Edző: Homokiné Bákonyi Mária

Gól: Farkas F. 6, Molnár L. 2, Márta R.

Homokiné Bákonyi Mária: – A játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket, győzelmünk megérdemelt. Gratulálok a csapatnak a magabiztos játékhoz! További sok sikert a Diósgyőrnek!


A fotón: Az U14-es csapatunk kilencgólos győzelmet aratott


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló