Házon belüli a megoldás

2018-07-31 16:49:42
Kisvárda FC

Egyelőre ideiglenesen Kocsis János és Erős Gábor irányítja a felnőttcsapat szakmai munkáját Révész Attila sportigazgató felügyelete mellett.

Mozgalmas volt a kedd délután a vártkerti sporttelepen. Kondás Elemér vezetőedzővel a vezetőség szóban megállapodott a szerződésbontás feltételeiről, az edzés előtt pedig csapatgyűlés vette kezdetét.

„A játékosokkal ismertettem az új felállást, amely szerint Kocsis János készíti fel a csapatot a következő mérkőzésre Erős Gábor segítségével, az én szakmai felügyeletem mellett – mondta a négy fal között elhangzottakról Révész Attila sportigazgató. – Ez ideiglenes felállás, miközben keressük a végleges megoldást a vezetőedzői szerepkörre. Az Újpest ellen még biztos, hogy így készülünk. Elmondtam az elvárásainkat és azt, hogy sokkal szigorúbban szankcionáljuk majd a fegyelmezetlenségeket, mint eddig.. A meccselés Kocsis János feladata lesz, de a kispadon én is helyet foglalok majd, már csak azért is, mert a jelenlegi stábból én rendelkezem pro licenccel.”

A szakmai stáb tovább bővült: az eddig az utánpótlás területén dolgozó Vas Dávid a felnőttek erőnléti felkészítéséért is felel, Oláh Dávid pedig elemzőként dolgozik a csapattal.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 14:30
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mol Fehérvár FC
4-1
2-0
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2022-11-13 13:30
OTP Bank Liga, 16. forduló