Hazai pályán is győzelemre készülnek

2021-04-02 11:32:47
VLA

A legidősebb szekciós csapataink hétvégi mérkőzése – BEHARANGOZÓ

A regionális bajnokság Északkelet csoportjának 18. fordulójában legnagyobb szekciós csapataink hazai körülmények között lépnek pályára, az ellenfél a Balmazújvárosi FC csapatai lesznek. Mindkét korcsoportban hibátlanul menetelnek fiataljaink, ugyanis az U17-esek és az U19-esek is mind a 15 mérkőzésük alkalmával győztesen hagyták el a játékteret, mindkét korcsoportban a minimálisnak mondható három-három kapott góllal állnak fiataljaink. A bajnokság őszi fordulójában már találkoztak egymással a felek, akkor idegenben 5-0-s VLA siker született mindkét korosztályban.

A 17 év alattiaknál aktuális vendégeink a tabella 5. helyén szerepelnek 32 pontot gyűjtve, ez 10 győzelemből 2 döntetlenből és 5 vereségből jött össze ellenfelünknek.

„Az ősszel még a riválisok között tartottuk számon a Balmazújváros csapatát, viszont a tavaszt gyengébben kezdték, több pontot is veszítettek, így leszakadtak tőlünk. Mi arra törekszünk, hogy a lehető legjobb játékunkat vigyük ki a pályára, és a lehető legjobb eredményt érjük el a mérkőzésen” – nyilatkozta Révész Csaba, a VLA U17-es csapatának edzője.


Az U19-es együttesünk a tabellán jelenleg a tabella második helyén áll (a DEAC csapata két mérkőzéssel többet játszott le), a hajdúságiak ebben a korcsoportban is az 5. pozícióban tanyáznak, a maguk 28 pontjukkal. Az őszi összecsapáson 5-0-s győzelemmel térhettünk haza idegenből.

„Az őszi mérkőzésből kiindulva hazai környezetben nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése, emellett jó egyéni és csapatteljesítményt várok a srácoktól” – mondta Ádámszki Róbert vezetőedző.


REGIONÁLIS U19 ÉSZAKKELET, 18. forduló

Szombat, 12.00: Várda LA (2.) – Balmazújvárosi FC (5.)


REGIONÁLIS U17 ÉSZAKKELET, 18. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (1.) – Balmazújvárosi FC (5.)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló