Hazai pályán is bemutatkoznak a kicsik

2020-09-11 09:50:37
VLA

Legkisebb szekciós csapataink az első hazai bajnokijukra készülnek – BEHARANGOZÓ

Az MLSZ által szervezett Kiemelt U12-es és U13-as bajnokság Észak-Kelet csoportjának 2. fordulójában hazai pályán is bemutatkoznak legkisebb szekciós csapataink. Aktuális ellenfeleink a salgótarjáni SBTC azonos korosztályú együttesei lesznek. A két mérkőzést két pályán, egy időben játsszák szombaton 11 órától.

U12-es csapatunk az első fordulóban idegenben győzte le 3–0-ra a Nyíregyháza együttesét, így jelenleg a tabella 2. helyén állnak a kicsik, míg aktuális ellenfelük a tabella 10. helyén tartózkodnak, miután hazai környezetben 17–0-s vereséget szenvedtek el a DVSC-DLA csapatától.

„Igaz hogy papíron gyengébb ellenféllel fogunk találkozni a hétvégén, de ugyanúgy készültünk, mint eddig. Szeretném, hogy a srácok teljes erőbedobással, jó hozzáállással edzenének minden héten. Szeretném, hogy a maximumot hozzák ki magukból napról-napra, hétről-hétre. Az eredmény számomra másodlagos, az egyének és a csapat fejlődését szeretném látni” – fogalmazott a mérkőzéssel kapcsolatban Törtei Tamás vezetőedző.

Ami az U13-as korosztályt illeti a kép hasonló, ugyanis a Nyíregyházán 5–2-re megnyert találkozót követően csapatunk a tabella 3. helyéről várja a szombati találkozót, a salgótarjáni együttes a bajnokságban a 8. pozíciót foglalja el, miután 4–0-ra kikaptak a nyitófordulóban hazai pályán a DVSC-DLA csapatától.

A felek az előző idényben U12-es bajnokság keretein belül már találkoztak egymással, ahol hazai pályán 8–0 arányban sikerült aktuális ellenfelünk fölé kerekedni.

„A múlt héten átestünk a tűzkeresztségen, egy kicsit döcögősen indult az első mérkőzés, de mindenképp pozitívnak mondanám. Hazai pályán úgy gondolom, hogy nem lehet más az elvárásunk saját magunkkal szemben, mint a győzelem, és ezt szeretnénk minél jobb játékkal párosítani” – mondta Erős Gábor vezetőedző a mérkőzést megelőzően.


MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAKKELET, 2. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA–Salgótarjáni BTC

MLSZ KIEMELT U12 ÉSZAKKELET, 2. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA–Salgótarjáni BTC


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló