Hátrányból fordítva nyertek

2019-11-02 12:54:55
VLA

Utánpótláshíradó: Hibátlanul teljesítettek a felső korosztályos akadémiai csapataink.

Korán keltek az U17-es csapatunk játékosai, hogy már 9 órakor munkára és harcra készek legyenek a DEAC elleni bajnokin. Döcögött is a kezdés, hátrányba került a VLA, de végül fordított, és magabiztosan nyert.

Ezt követte az U19-es csapatunk meccse, amely szintén hátrányból voltkénytelen fordítani. Figyelembe kellett venni, hogy azok a korosztályos játékosok, akik vasárnap Balkányban, megye egyes meccset játszanak, csak egy félidőt szerepeltek,az ő beállításuk hozta meg a fordulatot és a győzelmet.


MLSZ U19 III. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 10. FORDULÓ

Debreceni EAC–Várda LA 1–3 (1–0)

VLA: Császár A. – Severnyov (Czene Z.), Révész Bálint, Avetiszjan (Molnár Marcell), Barta Á., Csontos, Ivancso (Riznicsenko), Kalii, Tóth M. (Lusánszki), Övös Sz. (Himik), Illés G. (Gyüre T.). Edző: Korolovszky György

Gól: Gyüre T. 2, Riznicsenko

Korolovszky György: – Két elképesztően ellentétes félidőt játszottunk, és ezúttal a megyei mérkőzés meccs miatt a szünetben végrehajtott hat csere hihetetlen fordulatot adott a csapatnak. Mindenki nagyon jól szállt be a játékba, és voltak egészen kiváló egyéni teljesítmények.


MLSZ U17 III. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 10. FORDULÓ

Debreceni EAC–Várda LA 1–5 (1–2)

VLA: Végső – Nyéki K., Vass B., Bíró R. (Scsoka), Kofel, Czérna (Cservenyák), Helesh (Pataki I.), Honchar, Simon M. (Jene), Bokor (Gritsu), Remenyiczki (Lovász). Edző: Kovács János

Gól: Czérna, Bokor, Nyéki K., Simon M., Pataki I.

Kovács János: – A korai kezdés rányomta a bélyegét a játékunkra, hátrányba is kerültünk. A folytatásban fokozatosan javult a teljesítményünk, ez a kidolgozott helyzetek számában, a gólokban és végül a biztos győzelemben is megmutatkozott.


A fotón: Gyüre Tamás (pirosban) az U19-escsapat három góljából kettőt szerzett


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló