Hatékonyabb támadásokat

2023-08-29 11:48:21
Kisvárda FC

Szerdán NB III-as forduló, a zsinórban három győzelemnél tartó tartalékcsapatunk a legutóbbi két meccsét megnyerő DEAC vendége lesz. BEHARANGOZÓ

A bajnokságnak nagy tervekkel nekivágó, az utóbbi két meccsét már megnyerő Debreceni EAC vendége lesz a szerdai fordulóban NB III-as tartalékcsapatunk. A harmadosztályban 11 nappal ezelőtt léptek pályára legutóbb a csapatok, a Kisvárda Master Good zsinórban aratott három győzelemmel érkezik a mérkőzésre, de a rövidebb szünet alighanem jól jött, hiszen Csernijenko Ruszlan az előző, Gyöngyös elleni hazai meccset (1–0) megelőzően vette át tartalékcsapatunk irányítását.

„A két meccs közötti időszakban jól dolgoztak a srácok, úgyhogy készen állunk az újabb feladatra – mondta Csernijenko Ruszlan. – Elemeztük az ellenfelet, tudjuk, hogy hátulról építi fel a játékát, és próbál kombinatívan futballozni. Szervezett csapatról van szó, erősségei közé tartoznak a rögzített szituációk, a támadásaik pedig az agilis centerjátékuk révén veszélyes igazán. Ahhoz, hogy eredményesen tudjunk hazatérni, a csapatjátékban stabil védekezésre lesz szükségünk, támadásban viszont hatékonyabbnak kell lennünk, mint legutóbb, és a kínálkozó lehetőségeket határozottan kihasználni.”

Puporka Dávid eltiltása lejárt, a legutóbb bokasérülés miatt lecserélt Králik Péter is felépült, ő is tagja lesz a Debrecenbe utazó keretnek.


NB III ÉSZAKKELETI CSOPORT: 5. FORDULÓ

DEBRECENI EAC (5.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (3.)

Debrecen, DEAC Sporttelep, szerda, 17.30

Vezeti: Lovas László (Flinta Zoltán, Németh Balázs)


A borítófotón: Nazar Ponomarenko (jobbra) a középpályáról a védekezésnek stabilitást, a támadójátéknak lendületet adhat

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló