Határozottabban a kapu előtt

2022-08-20 11:48:42
Kisvárda FC

Újonc, de nem teljesen ismeretlen csapat otthonába látogat vasárnap tartalékcsapatunk. BEHARANGOZÓ

Hasonlóan NB I-eseinkhez, NB III-as tartalékcsapatunk is vasárnap „merészkedik” először idegenbe – a sorsolás és a második fordulóbeli pályaválasztói jog csere miatt eddig mind a négy meccsünket hazai pályán játszottunk a mostani sorozatban. Két győzelem, valamint egy-egy döntetlen és vereség után látogatunk Hatvanba, négy forduló után négy ponttal álló, nagyrészt ugyanazokkal az ellenfelekkel játszó Heves megyei újonc otthonába.

„Újonc a Hatvan, de több olyan játékosuk is maradt a keretben, akik két éve még az NB III-as bajnokságban szerepeltek a színeikben, és új arcokkal is erősítettek – jellemezte az ellenfelet Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Az eddigi szereplésük meglehetősen hektikus, nagy különbségű győzelmet éppúgy arattak, mint ahogy meglepőnek tűnő vereséget is elszenvedtek már, de az látszik, hogy igyekeznek felvenni ennek az osztálynak a ritmusát. Ami minket illet, az eddigi mélypontot jelentő Tiszaújváros elleni mérkőzésen elkövetett hibák nagy részét ki tudtuk javítani a Putnok elleni folytatásra, ott viszont a kapu előtti határozottság, a helyzetkihasználás terén voltak gondjaink. Ha ezen a téren is lesz pozitív változás, akkor lesz keresnivalónk a vasárnapi mérkőzésen.”


NB III KELETI CSOPORT: 5. FORDULÓ

FC HATVAN (13.)–KISVÁRDA MASTER GOOD (7.)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, vasárnap, 17.30

Vezeti: Németh Gergely (Ancsin Zoltán, Pálinkás Donát Ferenc)


A borítófotón: Sikorszki Bencének (fehérben) is kellemes emlékei lehetnek a Hatvanról, hiszen a 2020-2021-es idényben tartalékcsapatunk oda-vissza legyőzte a hevesieket

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló