Hatalmas pusztítással jött a vihar

2019-06-27 12:43:34
Kisvárda FC

A Várkerti Sporttelepen is jelentős az anyagi kár.

A jó hír, hogy túléltük a vihart és a vele járó világvége fílinget, a stadion és az épületek is állnak. A rossz, hogy jelentős az anyagi kár.

Csütörtökön kevéssel 14 óra előtt hatalmas feketeséggel és óriási széllel kísérve érkezett meg a vihar Kisvárdára. Az orkánerejű szél mindent borított, ami mozdítható volt, és közben ömlött az eső, a hőmérséklet pedig húsz fokot esett. A mintegy 20 percig tartó ítéletidő után derült ki, hogy mekkora is a pusztítás a Várkerti Stadionban és a környékén.

Nos, a legjobban a fű kettes edzőpálya sínylette meg az időt, a mellette álló fasort gyökerestül csavarta ki a szél, összedöntve a pályát övező kerítést és ráborítva a pályára a fákat. A műfüves pálya lecsavarozott kispadját és kiforgatta a szél. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a károk szemrevételezése már megkezdődött.

Azt még nem lehet tudni, hogy csapatunk – amelynek tagjai délelőtt még közel negyven fokos hőségben edzettek – számára ilyen körülmények között megtartja-e a kora estére kiírt foglalkozást Miriuta László vezetőedző.


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló