Hatalmas pusztítással jött a vihar

2019-06-27 12:43:34
Kisvárda FC

A Várkerti Sporttelepen is jelentős az anyagi kár.

A jó hír, hogy túléltük a vihart és a vele járó világvége fílinget, a stadion és az épületek is állnak. A rossz, hogy jelentős az anyagi kár.

Csütörtökön kevéssel 14 óra előtt hatalmas feketeséggel és óriási széllel kísérve érkezett meg a vihar Kisvárdára. Az orkánerejű szél mindent borított, ami mozdítható volt, és közben ömlött az eső, a hőmérséklet pedig húsz fokot esett. A mintegy 20 percig tartó ítéletidő után derült ki, hogy mekkora is a pusztítás a Várkerti Stadionban és a környékén.

Nos, a legjobban a fű kettes edzőpálya sínylette meg az időt, a mellette álló fasort gyökerestül csavarta ki a szél, összedöntve a pályát övező kerítést és ráborítva a pályára a fákat. A műfüves pálya lecsavarozott kispadját és kiforgatta a szél. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a károk szemrevételezése már megkezdődött.

Azt még nem lehet tudni, hogy csapatunk – amelynek tagjai délelőtt még közel negyven fokos hőségben edzettek – számára ilyen körülmények között megtartja-e a kora estére kiírt foglalkozást Miriuta László vezetőedző.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2021-07-31 17:45
OTP Bank Liga, 1. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
5-1
4-0
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-05-09 17:00
OTP Bank Liga, 33. forduló