Hat meccs a hétvégére

2023-04-14 12:48:11
VLA

A Várda LA csapatai közül egyedül az U19-es szerepel hazai környezetben. BEHARANGOZÓ

Hat korosztályos csapatunk játszik bajnoki mérkőzést a hétvégén – négy szombaton, a két legkisebb pedig vasárnap. Az öt utazó legénységből három is (U15, U13, U12) Debrecenben lép fel, a listavezető U17-esek meg sem állnak Szombathelyig, míg az U14-es együttes a Vasas otthonában szerepel. Az egyedüliként itthon maradó U19-esek hosszabb bajnoki szünet után a Szegedet fogadják. Az U16-osok Diósgyőr elleni mérkőzését elhalasztották.


MLSZ ORSZÁGOS U19 B CSOPORT (9-16. HELYÉRT), 7. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA (2.)–Szeged-Csanád Grosics Akadémia (8.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk folytatni a sikeres hazai szereplést. Kielemeztük az ellenfél játékát, tudjuk, hogy fegyelmezett futballal és jó helyzetkihasználással tudjuk itthon tartani a három pontot.
MLSZ ORSZÁGOS U17 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 10. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás (8.)–Várda LA (1.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – A szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár ránk, Szombathelyen minden csapatnak vért kell izzadnia, ha sikeres akar lenni. A mérkőzéstől nagy fizikai csatát várok, megtűzdelve a taktikai repertoár minden eszközével, ez köszönt vissza az előző összecsapásainkból is. A csapatunktól nagyon fegyelmezett, minden szituációban nyugodt és nagyon koncentrált játékot várunk, megtöltve olyan egyéni képességekkel, amikkel sikeresek lehetünk. Sérülés, eltiltott nincs, mindenkire számíthat a szakmai stáb.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 16. FORDULÓ

Szombat, 11.00: DVSC (1.)–Várda LA (9.)

Törtei Tamás, a VLA edzője:Szeretnénk elhozni a három pontot Debrecenből, mégpedig tudatos es magabiztos játékkal. Két játékosnak megérkezett a papírja, köszöntjük őket a csapatban és sok sikert kívánunk nekik!
MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 21. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Vasas Kubala Akadémia–Várda LA (7.)

Márton István, a VLA edzője: – A Vasas jól szerepel tavasszal, direkt, gólratörő futballt játszik. Szeretnénk pontosan hazatérni, ennek érdekében mindent meg fogunk tenni.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 21. FORDULÓ

Vasárnap, 10.00: DVSC–Várda LA

Deák Béla, a VLA edzője: – Az elmúlt két évben rendszerint magas színvonalú, kiélezett mérkőzéseket játszottunk a Debrecennel, ezek az utolsó mérkőzés kivételével rendre jó eredménnyel is párosultak. Sajnos az elmúlt mérkőzésünk elmaradt a hirtelen jött havazás miatt, így remélem a srácok ki vannak éhezve a jártékpercekre. Készülünk az ellenfélből is, de a saját játékstílusunkkal szeretnénk eredményesek lenni a jó erőkből álló hajdúságiak otthonában.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 21. FORDULÓ

Vasárnap, 10.00: DVSC–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője: A DVSC-vel rendre a végletekig kiélezett, szoros mérkőzéseket vívunk. Várhatóan ez most sem lesz másképp, ezért úgy gondolom, nüanszok fognak dönteni a mérkőzés kimenetelét illetően. A legfontosabb, hogy játékunkban lehessen látni a tudatosságot, és a folyamatos fejlődést egyénileg, illetve csapatszinten egyaránt. Bízom benne, hogy képesek vagyunk, jó játékkal, számunkra kedvező eredményt elérni, ezen a fontos mérkőzésen.


A borítófotón: U19-es csapatunk a hazai jó sorozatának folytatására készül

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló