Három válogatottban két kisvárdai

2020-06-26 10:11:22
Kisvárda FC

Gólszerzőnk és a védelembe visszatérő játékosunk került be a 32. játéknap legjobbnak vélt csapataiba.

A hétközi, 32. forduló után három fórumon kihirdetett válogatottak mindegyikébe került kisvárdai játékos. Mindegyikbe egy-egy, összesen pedig kettő, ami csak úgy jöhetett ki, hogy egy valaki duplázott.

Az a valaki pedig Sassá, aki a Nemzeti Sportnál és a csakfoci.hu portálnál is bekerült a forduló válogatottjába. A szünetben csereként beállt, és a Puskás Akadémia elleni gólunkat szerző brazil szélső beválogatását a csakfoci így indokolta: „Csak a második félidőben lépett pályára, de egyértelműen fellendítette a várdaiak támadójátékát. Úgy tűnt, gólja három pontot és biztos NB I-es tagságot ér, de a 94. percben a felcsútiak egyenlítettek.”

Az objektív számok alapján csapatot hirdető InStatnál a védelembe ezen a mérkőzésen visszatérő Anton Kravcsenko került be, aki 313-as indexével a Kisvárda Master Good–Puskás Akadémia mérkőzésen a mezőny legjobbjának bizonyult. Az egyes kategóriák élcsoportját nézve, két belső védőnk a sikeres passzokban remekelt, Rubus Tamásé a forduló negyedik (67), Kravcsenkóé az ötödik (65) legjobb mutató.

A 32. forduló válogatottja a Nemzeti Sportnál:

A 32. forduló válogatottja a csakfoci.hu-nál:

A 32. forduló válogatottja az InStatnál:


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló