Három játékosát „irányítja” a válogatottban

2021-09-15 08:10:26
Kisvárda FC

Két fórumon összesen négy játékosunk a fordulóválogatottjában – plusz az edző.

Kisvárdai játékosból került a legtöbb, számszerint három játékos a csakfoci.hu forduló válogatottjába a hatodik játéknapot követően. A kapuban Dombó Dávid, a védelemben Lazar Csirkovics, a középpályán Claudiu Bumba kapott helyet, és őket a megszokott edző, Joao Janeiro „irányítja”, hiszen portugál trénerünké lett a forduló válogatottjának kispadja – immár harmadszor a bajnokságban.

A szakportál szövegesen így indokolja a kisvárdai szereplők beválogatását.

Dombó Dávid: „Hiba nélkül védte végig a mérkőzést. Remekül irányította a kapuból a védelmet és amikor kellett, jól avatkozott közbe. A legnagyobb védést az első félidő hajrájában Nagy Zsolt közeli megpattanó fejesénél mutatta be.”

Lazar Csirkovics: „A szerb védő jól használta ki fizikai erejét, földön és a levegőben is határozott volt. Nem nagyon tudtak mellette helyzetbe kerülni a felcsúti támadók.”

Claudiu Bumba: „Az NB I-es tabellát vezető kisvárdaiak alapembere, aki rendszeresen átlag feletti teljesítményt nyújt. Ezúttal remekül használta ki a hazaiak védelmi hibáját és kapásból szép gólt lőtt a bal sarokba. Ezt követően is aktív volt, pontos labdákkal játszotta meg társait.”

Joao Janeiro: „Megint hozta a rendkívül fegyelmezett, alázatos játékát a kisvárdai csapat. Ezúttal is masszívan védekeztek és egy védelmi megingást kihasználva elhozták a három pontot Felcsútról.”

A Nemzeti Sportnál Claudiu Bumba érdemelte ki, hogy tagja legyen a forduló álomcsapatának – ő éppúgy 8-as osztályzatot kapott, mint a forduló játékosának választott Sós Bence (DVSC), valamint Szélpál Norbert, Bognár István (mindkettő Paks) és Ugrai Roland (DVSC).

A forduló válogatottja az NS-nél:

Nagy G. (Paks) – Szélpál N. (Paks), S. Mmaee (Ferencváros), Heister (Fehérvár) – Koszta (Zalaegerszeg), Dzsudzsák (DVSC), Bognár I. (Paks), Bumba (Kisvárda Master Good), Sós B. (DVSC) – Ugrai (DVSC), Sajbán (Paks)


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló