Három idegenbeli meccsre árulunk jegyet

2019-02-18 10:50:38
Kisvárda FC

Jegyértékesítési információk a következő mérkőzésekre.

Szurkolóink a következő három idegenbeli mérkőzésünkre Kisvárdán is meg tudják vásárolni a belépőket. A Ferencváros elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő első felvonására (Groupama Aréna, február 20., szerda, 18 óra), a Mezőkövesd (február 23., szombat, 17 óra) és a Mol Vidi FC (Mol Sóstó Aréna, március 2., 17 óra) elleni bajnoki mérkőzésekre is meg lehet vásárolni a belépőket a kisvárdai Tornacsarnok első emeletén.

A Fradi elleni meccsre szóló belépők 2700 forintba kerülnek, a Vidi ellenire elővételben 1500, a mérkőzés helyszínén 2500 forintba kerülnek.

A következő bajnoki ellenfelünk, a Mezőkövesd Zsóry FC részéről az alábbi tájékoztatást kaptunk:

A jegyek elővételben 1100, a mérkőzés napján a helyszínen 1600 forintba kerülnek. Kapunyitás: 16 órakor.

A vendégpénztárak mérkőzés előtt 4 órával hamarabb, tehát 13 órakor nyitnak, összesen két vendégpénztár áll rendelkezésre.

Tudjuk, hogy szurkolóink körében a Ferencváros elleni visszavágóra vonatkozó jegyértékesítés áll most a középpontban. Erről azt tudjuk írni, amit korábban is: amíg az M4 Sportnál nem döntik el, hogy a visszavágók közül melyiket közvetítik, addig nincs meg a meccs pontos kezdési időpontja (csak az biztos, hogy február 26-án rendezik a találkozót). Az első mérkőzések eredményeinek függvényében döntenek arról, hogy a Kisvárda Master Good–Ferencváros, a Haladás–Mezőkövesd és a Paks–Puskás Akadémia visszavágók közül melyik kerül képernyőre. És amíg nincs pontos kezdési időpont, addig a jegyértékesítés sem indítható. Honlapunkon első kézből tájékozódhatnak arról, hogy mikortól indul be a jegyárusítás.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló