Három gól és három pont

2019-02-09 18:35:51
Kisvárda FC

Második idei mérkőzését is megnyerte csapatunk, ezúttal a DVSC ellen szereztük meg a pontokat.

Kisvárda Master Good-Debreceni VSC 3-0 (2-0)

Kisvárda, 1542 néző, v.: Kassai

Gólszerzők: Cukalasz (42.), Lukjancsuk (45.), Horváth Z. (56.)

Kisvárda:Felipe –- Lukjancsuk, Kravcsenko, Ene, Vári, - Lucas, Karaszjuk - Hugo Seco (Ilic, 72.), Cukalasz (Gosztonyi, 78.), Grozav - Horváth Z. (Sassá, 87.)

Debrecen: Kosicky - Bényei (Avdijaj, a szünetben), Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Varga K., Kusnyír, Tőzsér, Bódi (Kuti, 77.), - Szécsi, Takács T. (Damásdi, 58.)

Az első húsz percben a hazaiak birtokolták többet a labdát, a Debrecen elsősorban azzal törődött, hogy stabil legyen a védekezése. A folytatásban azonban a támadásszervezésben is aktívabbá vált a vendégcsapat, ezzel együtt továbbra sem volt kapura igazán veszélyes. Sokáig nem alakított ki komoly gólhelyzetet a Kisvárda sem, végül mégis kétgólos előnnyel zárta az első félidőt: előbb a DVSC védelmének és kapusának bizonytalanságát használta ki Cukalasz, majd Lukjancsuk bombázott távolról a léc alá.
A szünet után szűk tíz perccel gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, amikor pontosan vitt végig egy ellentámadást a Kisvárda.
A Debrecen az előző négy fordulóban nem kapott gólt, ezúttal viszont a mérkőzés közepén többször is bizonytalankodott. A támadójátéka ugyanakkor a folytatásra sem változott érdemben, így nem volt esélye arra, hogy felzárkózzon. A hazai csapat megérdemelten nyert.

- MTI


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló