Három fronton is a válogatottban

2022-10-11 13:49:33
Kisvárda FC

A kezdőcsapat tagjaként debütáló belső védőnket, ahol csak lehetett, a legjobbak között látták.

A létező összes fórumon a forduló válogatottjába jelölték Széles Imre Antalt, a Vasas elleni bajnoki mérkőzésen a kezdő tizenegyben debütáló belső védőnket. A nyáron Gyirmótról igazolt 26 éves futballistát a Nemzeti Sport, a csakfoci.hu és az M4 Sport is „betette” a 10. forduló álomcsapatába.

Érdekes, hogy az NS-nél csapatunk két játékosa (Bohdan Melnik és Rafal Makowski) is magasabb kalkulust kapott a Vasas ellen, mint Széles Imre Antal, de az ő posztjukon nagyobb volt a tolongás, és nyilván a válogatott összeállításakor figyelembe vették, hogy belső védőként elévülhetetlen érdeme volt az első gól megszerzésében.

A 10. forduló válogatottja – Nemzeti Sport:

Az M4 Sport szövegesen így látta indokolta Széles Imre Antal beválogatását: „Csapata kapott gól nélkül hozta le a Vasas elleni bajnokit (2–0), ráadásul a vezetés megszerzésében is elévülhetetlen érdemei voltak.”

A 10. forduló válogatottja – M4 Sport:

A csakfoci.hu szerint ezért vált érdemessé játékosunk a forduló válogatottja tagságra: „Először volt kezdő a Kisvárdában az NB I-ben, amit remek játékkal hálált meg. Biztos pont volt a védelem tengelyében és a támadásokat is segítette. Az első gólt megelőzően ő lőtte rá a labdát Baráthra, akiről a kapuba vágódott.”

A 10. forduló válogatottja – csakfoci.hu:


A borítófotón: Széles Imre Antal számára jól sikerült az „igazi” bajnoki bemutatkozás

Fotó: Móricz Csaba


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló