Három fronton is a DVSC ellen

2022-10-14 11:08:24
VLA

Az öt pályára lépő utánpótlás-csapatunkból kettő játszik hazai környezetben szombaton. BEHARANGOZÓ

Az élvonalbeli utánpótlás-bajnokságokban szereplő hét csapatunk közel ötöt szólít a pályára a kötelesség szombaton. Míg az U19-esek Békéscsabára látogatnak és az U16-osok a Győrt fogadják, addig a három legkisebb korosztályos csapatunk egyaránt a DVSC-vel játszik.


MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 6. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Békéscsaba 1912 Előre SE (5.)–Várda LA (8.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Szeretnénk feledtetni a legutóbbi mérkőzésen elszenvedett vereséget. Ehhez elsősorban a támadójátékunknak kell javulnia, ha védekezésben nem követünk el hibákat, akkor jó eredményt érhetünk el a Békéscsaba otthonában.
MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 7. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (1.)–ETO FC Győr (9.)

Katona György, a VLA edzője:Jól felkészített csapat érkezik hozzánk, remek edzővel. Évről évre jól szerepel az aktuális bajnokságban, stílusos labdabirtoklásra törekvő együttes, a keretükben több válogatott játékos is szerepel. Mi szeretnénk kijavítani a múlt heti botlást, amiből nagyon sokat tanultunk. Bízunk benne, hogy ez látható lesz már hétvégén is, és mindenki a legjobbját hozza a posztján mindhárom szegmensben. Ha a védekezésünk kompakt lesz, elől pedig igazán „élesek” leszünk, akkor itthon maradhatnak a pontok. Ez a cél!


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 5. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (11.)–DVSC (1.)

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Három fővárosi csapat elleni mérkőzéssel indítottuk a bajnokságot, sajnos nem sok sikerrel. A Debrecen ellen mindenképpen szeretnénk elkezdeni gyűjtögetni a bajnoki pontokat. Sajnos nem a legerősebb csapattal tudunk felállni, de ennek ellenére bizakodó vagyok, mert jó felfogásban edzettek a játékosok.MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 7. FORDULÓ

Szombat, 12.00: DVSC–Várda LA

Deák Béla, a VLA edzője: – Nagyon jó mérkőzésre van kilátás, ugyanis a Debrecen a csoport egyik legjobb csapata, amely még az idei évben nem talált legyőzőre. Éppen ezért a tavalyi szezonhoz hasonló nagyon szikrázó és kiélezett összecsapásra számíthatunk. Szeretnénk a saját játékunkkal nyerni Debrecenben, és tovább folytatni jó sorozatunkat.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 7. FORDULÓ

Szombat, 10.00: DVSC–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője: – A bajnokság egyik legerősebb játékerőt képviselő csapatához látogatunk, így utánpótlás szinten jó mérkőzésre van kilátás. A hiányzók ellenére szeretnénk a saját játékunkat játszani, aztán meglátjuk, hogy hol is tartunk jelenleg. Ezen a találkozón is fontos lesz, hogy a helyzeteinkkel hogyan sáfárkodunk, mivel meggyűlt a bajunk a befejezésekkel a közelmúltban. Célunk továbbá ezen a mérkőzésen, hogy csapat szinten taktikailag lépjünk egyet előre, hiszen folyamatosan fejlődnünk kell. Ha ez így lesz, remélhetőleg az eredményben is megmutatkozik.A borítófotón: A legutóbbi, Pécs elleni hazai meccsen korán szerzett gól jelentette U16-es csapatunk győzelmét

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló