Három duplázó és a forduló legjobbja

2022-09-03 07:20:51
Kisvárda FC

Ahány gól, annyi „válogatottság” és még a kispad is a miénk.

Hasonlóan a legutóbbi fordulóhoz ismét három duplázó játékosunk van a hétközi játéknapot követően a forduló válogatottjaiban. A Nemzeti Sportnál és a csakfoci.hu-nál is három paksi gólszerzőnk, Janisz Karabeljov, Jaroslav Navrátil és Driton Camaj lett a tagja a legjobbnak vél tizenegynek. Az NS-nél montenegrói válogatott játékosunk, Camaj a forduló játékosa címet is elnyerte.

A 6. forduló válogatottja a Nemzeti Sportban:

A csakfoci.hu szakportálon a Fehérvár elleni mérkőzéshez hasonlóan három játékosunk került be a forduló válogatottjába, amelyet egymást követő második alkalommal vezetőedzőnk is „irányít”. Íme a portálon bizalmat kapott válogatott és a beválogatás szöveges indoklása.

Janisz Karabeljov: „Jól fogta össze a csapatot a középpályán, kiosztott egy gólpasszt Návratilnak, valamint be is vette a paksiak kapuját.”

Jaroslav Navrátil: „A cseh szélső is sokat ficánkolt a paksi támadóharmadban, számos jó megoldása volt, valamint egy gólja is, amivel vezetést szerzett a Kisvárda.”

Dritin Camaj: „A várdaiak egyik legveszélyesebb támadója volt, többször is jól cselezett, de ami még fontosabb, hogy két gólból is kivette a részét. Egyrészt kiharcolt egy szabadrúgást, amit gólra is váltott, másrészt pedig a szöglete után fejelt gólt Karabeljov.”

Török László: „Magabiztosan nyerte meg a Kisvárda a veretlen csapatok csatáját, mindezt úgy, hogy Török László és a szakmai stáb hat helyen is változtatott a kezdőcsapaton az előző meccshez képest. Az előző idény ezüstérmese így is hatékonyan játszott és egy percig sem forgott veszélyben a győzelme.”


A borítófotón: Három gólszerzőnk, Driton Camaj (balról), Jaroslav Navrátil és Janisz Karabeljov is bekerült a 6. forduló válogatottjaiba


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló