Három csapatunk hazai premier előtt

2021-09-03 08:08:30
VLA

Szombaton a Várda LA U19-es, U15-ös és U14-es legénysége is itthon játszik – BEHARANGOZÓ.

Szombaton három korosztályos csapatunk is hazai pályán játszik. A Várda LA U19-es, U15-ös és U14-es csapata is ezúttal mutatkozik be itthoni környezetben, a legidősebbek a Pakson aratott győzelmet követően, viszont a középső korosztályunk együttesei az olaszországi torna miatt a második fordulóban kapcsolódnak be a bajnokságba, az első fellépésüket elhalasztották. Erről a hétvégéről U16-os csapatunk Vasas elleni idegenbeli mérkőzését halasztották el a hazaiak kérésére.


MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 2. FORDULÓ

Várda LA (1.)–Újpesti TE (4.)

Szombat, 13.00

Gerliczki Máté, a VLA U19 edzője: – Várom nagyon a szombati mérkőzést, abból a szempontból is, hogy a paksi összecsapáshoz képest teljesen más csapattal fogunk felállni. Az NB III-as csapat szintén szombaton lép pályára, vasárnap pedig az U17-es gárdánk rangadót játszik a DEAC-cal, az erőinket e között a három csapatunk között pedig eleve meg kell osztanunk. Kíváncsi vagyok, hogy a jó csapatnak minősülő Újpest ellen mire leszünk képesek. Van egy olyan megérzésem, hogy teljesen mindegy, milyen felállásban, milyen játékstílusban, de a győzelemért fogunk harcolni.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 2. FORDULÓ

Várda LA–MTK Budapest

Szombat, 13.00

Márton István, a VLA U15 edzője: – Ugyan elhalasztottuk az első fordulóbeli mérkőzésünket, de nyugodtan mondhatjuk, hogy meccsben leszünk, hiszen a múlt heti olaszországi tornán kijutott nekünk a terhelésből. Nagynevű klubok ellen játszhattunk, pályára léptünk az Atalanta, a Partizan Beograd és a Midtjylland ellen is, velük szemben le lehetett mérni, hogy hol is tartunk, láttuk, hol is van a nemzetközi szint. Az MTK-tól tavaly mindkétszer kikaptunk, ellenfelünk azóta erősödött is, amire az is utal, hogy jól kezdte a bajnokságot, hiszen legyőzte a Győrt. Mi is megpróbáltunk posztra igazolni, az edzőmeccsek alapján azt mondom, mi is fejlődtünk. A legfontosabb az, hogy saját magunkat tudjuk adni.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 2. FORDULÓ

Várda LA–Diósgyőri VTK

Szombat, 11.00

Oláh Levente, a VLA U14 edzője: – Nagyon hasznos olaszországi tornával hangolódtunk a bajnokságra, ami mellett sikeres szereplés is társult, három győzelem, valamint egy-egy döntetlen és vereség volt a mérlegünk, a húsz szerzett gólunk mellett mindössze négyet kaptunk. A hétfői hazaérkezés után rövid hét állt rendelkezésünkre, olyan edzéseket próbáltunk vezényelni, amelyek a játékosok frissítését szolgálták. Nagyon várjuk a hazai bemutatkozást, új stábbal, új bajnokságban szerepelünk majd, a srácok is érezhetik, hogy ez már az NB I. Szeretnénk győzelemmel bemutatkozni.


A borítófotón: Bízunk benne, hogy csapatainknak sok öröme lesz az új bajnokságban is


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló