Hárman az első ötben

2020-02-09 20:43:34
Kisvárda FC

A meccselemző program értékindexei alapján négy kisvárdai játékos került be a forduló válogatottjába.

Ugyan a 20. forduló rangadóját, az Újpest–Ferencváros mérkőzést elhalasztották, az InStat elemző rendszer nem habozott, és máris „kihirdette” a játéknap legjobbjait, a forduló válogatottját. Utóbbiban négy kisvárdai játékos is helyet kapott.

A forduló csapata így néz ki: Hegedüs L. (Puskás Akadémia) – Melnik (Kisvárda Master Good), Kinyik (DVSC), Kálnoki Kis (Bp. Honvéd), Protics (Kisvárda Master Good)Sassá (Kisvárda Master Good), Urblík (Puskás Akadémia), Knezevic (Puskás Akadémia), Bódi (DVSC) – Adenji (DVSC), Tischler (Kisvárda Master Good).

A négy kisvárdai „válogatott”, vagyis Bohdan Melnik, Rados Protics, Sassá és Tischler Patrik közül hárman az InStat-index kategóriában bekerültek a top ötbe. A listavezető Bódi Ádám (331-es érték) mögött Protics (328) lett a második, Melnik (309) a negyedik, és az alig több mint félórát a pályán töltő Tischler (304) az ötödik.

Az egyéb kategóriákban is találni kisvárdai játékost az élmezőnyben. A sikeres támadópasszok listáján Lucas és Protics holtversenyben a második, egyformán 49-es értékkel. Protics hatékonysága (89%) valamivel jobb volt, mint a csapatkapitányunké (86%). Ugyanitt Melnik (45) ötödik lett. Mondani sem kell, hogy ki szerezte a fordulóban a legtöbb gólt: Tischler Patrik triplázott, ő az első játékos, aki elmondhatja ezt magáról a mostani bajnokságban.

Sikeres passzok: Protics (63, 90%-os pontosság) a negyedik, Lucas (59, 68%) ötödik. A sikeres kulcspasszok terén Protics a puskásos Golgol Mebrahtuval (2-2) holtversenyben az élen zárt.


A fotón: Sassá is beverekedte magát a forduló válogatottjába

Fotó: Móricz Csaba



Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló