Harmadszor is a hónap gólja

2022-01-29 22:45:51
Kisvárda FC

Augusztus és szeptember után újra kisvárdai játékos birtokába került a díj.

Az augusztusban nyertes Matheus Leoni és a szeptemberben, éppen a Debrecennek lőtt góljával az élen végzett Jasmin Mesanovic után az OTP Bank Ligában 2021. decemberében is kisvárdai játékos szerezte az adott dekád legszebb találatát.

Jasir Asani december 5-én a Fehérvár elleni meccsen szerzett gólja nemcsak a 15. játéknap rangsorában vitte el a pálmát, hanem az elmúlt év utolsó hónapjának legszebbje is lett. Albán-északmacedón játékosunk a szombati, debreceni mérkőzés után vette át a Magyar Labdarúgó-szövetség és az M4 Sport által odaítélt díjat.

„Természetesen nagyon örülök a díjnak, amire büszke is vagyok – nyilatkozta a mérkőzést követően az M4 Sportnak Jasir Asani. – Talán annak is köszönhetően tudtam ilyen szépen befejezni a támadást, mert szeretek a jobb szélen játszani, ahonnan befelé húzva ballal veszem célba a kaput. Szép ez az elismerés, de ez már a múlt, boldogabb lennék, ha a debreceni meccs hajrájában értékesítem a nagy helyzetemet, és azzal győzelemhez segítem a csapatot.”

Ha ehhez hozzávesszük, hogy októberben Dombó Dávid produkálta a hónap védését, akkor bizony megállapíthatjuk, hogy csapatunk csak novemberben maradt egyéni elismerés nélkül.


Jasir Asani díjnyertes gólja a Fehérvár ellen – 2021. 12. 05.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló