Harcban a második helyért

2021-04-17 06:49:13
VLA

Mindkét csapatunk számára azonos célok elérése miatt lenne fontos a jó eredmény elérése Egerben – BEHARANGOZÓ.

Sikerélményektől felvértezve utaznak legkisebb korosztályos csapataink Egerbe, hiszen legutóbb az U13-asok és az U12-esek is legyőzték a mindkét korosztályban éllovas, egyben a bajnoki cím legfőbb várományosának tekinthető Diósgyőrt.

„Olyan csapat otthonába látogatunk, amelynek elég hektikus a teljesítménye. Igazából a saját magunk történéseivel vagyunk elfoglalva, és ha azt a teljesítményt tudjuk nyújtani, amit a legutóbbi mérkőzésen, a Diósgyőr ellen, akkor nincs mitől tartanunk” – véli Erős Gábor, a Várda LA U13-as csapatának edzője.


Míg a vasárnapi ellenfelet az U13-asok hazai pályán 13–0-ra győzték le, addig a kisebbek 2–0-ra kikaptak tőle. A visszavágás azért is lenne fontos, mert – miként nagyobbjainknak – a második hely megszerzése szempontjából szükség van a pontokra.

„A hét indításaként mondtam a fiúknak, hogy remélem, nézik a tabellát, és látják, a második hely megszerzése miatt fontos a győzelem, másrészt az ősszel, hazai pályán elszenvedett kettő nullás vereség is kell, hogy tüzelje a őket. Ennek fényében készültünk a mérkőzésre, jó felfogásban és jól dolgoztak a srácok. Biztos vagyok benne, hogy a gyakoroltakat vissza fogom kapni, és remélem, mindez eredményességgel is párosul” – fogalmazta meg a mérkőzéssel kapcsolatos vágyait Törtei Tamás, a VLA U12-eseinek edzője.


MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAKKELET, 16. FORDULÓ

Vasárnap, 13.00: Eger LS (5.)–Várda LA (3.)


MLSZ KIEMELT U12 ÉSZAKKELET, 16. FORDULÓ

Vasárnap, 13.00: Eger LS (6.)–Várda LA (2.)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló