Hamsíkék is a vert mezőnyben

2020-02-09 14:52:50
VLA

A gyermek szekcióhoz tartozik korosztályos csapataink teremtornákon szerepeltek.

Három korosztályban, négy helyszínen, öt csapattal voltunk érdekeltek a hétvégi tornákon a legkisebbeknél, vagyis a Várda LA gyermek szekciójánál. Valamennyi torna igazi kihívás volt a gyerekeink számára.

A legnagyobb túrára az U10-es (2010-es korosztály) csapatunk vállalkozott, ők Kassára látogattak, és ha már ilyen messzire mentek, nem elégedtek meg csak az első helyezéssel. Nagyon erős mezőnyben, nagyszerű játékkal szerezték meg a tornagyőzelmet. A gólkirályt is mi adtuk Dzsatalov Mihály személyében, aki nyolc gólt szerzett az öt mérkőzés alatt. A várdaiak csupa szlovákiai riválist előztek meg, köztük a 111-szeres szlovák válogatott futballista, Marek Hamsík alapította akadémia csapatát.

Az U10 es csapat másik fele Gyulaházán vett részt az U11-es futsalbajnokság megyei selejtezőjében, és számolatlanul rúgta a gólokat. Egyetlen rivális ellen szenvedtek csak vereséget, méghozzá a VLA U11-es csapata ellen…

Az U 11-esek (2009-es korosztály) sem tétlenkedtek. A keretet háromfelé osztották, az egyik harmad a már említett, Gyulaházán rendezett futsal megyei selejtezőt nyerte meg, így bejutott a döntőbe. A másik két csapat pedig hazai pályán szerepelt a Várda-kupán, amelynek keretében csak külföldi csapatok ellen játszottak. A négy ország csapatait felvonultató viadalon a második és a hatodik helyezést szerezték meg a Várda LA csapatai. A torna legjobb kapusa Jakab Bertalan lett!

A legkisebbek Mátészalkára utaztak, ahol bomba erős mezőnybe kerültek. Egész nap nagyszerűen játszottak, és ezüstéremmel térhettek haza. A torna legjobb játékosa is kisvárdai, Orgován Csaba lett.


Utánpótlás teremtornák

U10-es teremtorna, Kassa (Szlovákia). Végeredmény: 1. Várda LA, 2. Marek Hamsík Akadémia, 3. FC Kosice Kék, 4. FC Kosice Sárga, 5. Tatran Presov, 6. FA Buzita

Várda-kupa, U11-es teremtorna, Kisvárda. Végeredmény: 1. Sdjussor Ungvár (kárpátaljai), 2. Várda LA Fehér, 3. Juniorul Satu Mare (romániai), 4. Plimob Sighet (román), 5. FK Munkács (kárpátaljai), 6. Várda LA piros, 7. Slavoj Trebisov (szlovákiai), 8. Olimp Ungvár (kárpátaljai)

U8-as teremtorna, Mátészalka. Végeredmény: 1. Bp. Honvéd, 2. Várda LA, 3. Debreceni Olasz Focisuli, 4. Nyíregyháza Spartacus, 5. Mátészalka, 6. Arany Sárkány Nyírbátor


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Mol Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-05 13:30
OTP Bank Liga, 15. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
5-0
2-0
MTK Budapest
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-11-27 14:45
OTP Bank Liga, 14. forduló