Halasztás – nem most játszunk a Fehérvár ellen

2020-09-25 10:46:25
Kisvárda FC

Elmarad a vasárnapi NB I-es meccs, a felek később pótolják a bajnokit.

Elmarad, pontosabban új időpontban játsszák le a vasárnap 15:45-re kiírt Kisvárda Master Good–Mol Fehérvár FC OTP Bank Liga-bajnokit az 5. fordulóból. Erről egyeztetés nélkül tájékoztatta klubunkat a Mol Fehérvár FC.

A fehérváriak a versenyszabályzat 27. § (5) bek. a pontjára hivatkoznak, amely úgy rendelkezik, hogy amennyiben valamelyik nemzetközi kupában a csoportkörbe jutásért lép pályára egy csapatunk, akkor az élhet az előző heti bajnokijának elhalasztásával. A csütörtökön késő este a francia Stade de Reims ellen kiharcolt továbbjutásával kiderült, hogy a Mol Fehérvár FC október 1-jén a belga Standard Liége otthonában játszik az Európa-liga rájátszásában, ezért a fehérváriak éltek az opcióval, és halasztási kérelmet adtak be.

Ebben az ügyben kész tények elé lettünk állítva, választási lehetőségünk nem volt. Más kérdés, hogy amennyiben opcionálisan tudtunk volna a fehérváriak ezen szándékáról, akkor nem kezdjük el árulni a belépőket és nem rendeljük meg a játékosaink pályára lépéshez elengedhetetlen Covid-tesztelést a pénteki napra.

A fehérváriak a mérkőzés pótlására a 2021. január 27-i játéknapra tettek javaslatot, de ezt klubunknak még jóvá kell hagynia.

A már megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek lesznek vagy a jövő héttől pénztárunkban visszaválthatók.

A tőlünk független kellemetlenségek miatt szurkolóink megértését és türelmét megköszönjük!


next match
Puskás Akadémia FC
Kisvárda Master Good
Felcsút, Pancho Aréna
2023-10-06 20:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Fehérvár FC
3-1
1-1
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
2023-10-01 15:00
OTP Bank Liga, 8. forduló