Hajrában a bérlet érvényesítése

2020-05-29 12:20:54
Kisvárda FC

Pénteken 18 óráig lehet felvenni a bérleteseknek az Újpest elleni meccsre érvényes jegyeket, az online jegyértékesítés elindult.

Hajrájához érkezett annak a lehetősége, amit bérleteseinknek kínáltunk. A mérkőzés helyszíni megtekintését csak korlátozott létszámban teszi lehetővé a kormányrendelet, minden negyedik székre lehet csak ülni, ezt figyelembe véve a bérletes szurkolók java részét át kellett ültetnünk más helyekre. Számukra pénteken 18 óráig van lehetőség arra, hogy bérletük bemutatása mellett a Várkerti Stadion vendégpénztárában átvegyék az erre a meccsre érvényes belépőjüket vagy lefoglalják azt a +36703887793-as telefonszámon. A vendégpénztár megközelítése a Mátyás király utca felől történik.

Ugyanakkor lehetőséget kívánunk adni azoknak a szurkolóinknak is, akik nem rendelkeznek bérlettel, de el szeretnének jönni a mérkőzésre. Éppen ezért azoknak a bérleteseinknek a helyét péntek este fel fogjuk szabadítani, akik nem kívánták élni a lehetőséggel, Ezeket a jegyeket kizárólag online lehet majd megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu felületen. A lefoglalt jegyeket szombaton 9 és 13 óra között továbbra is a vendégpénztárban lehet átvenni, 13 és 15 óra között pedig a hazai jegypénztárban. 15 óra után nincs lehetőség a jegyek felvételére. A vendégszektorba kizárólag online lehet jegyet vásárolni.

Azokra a helyekre, amelyeket a bérletesek nem foglalnak el a csökkentett befogadóképességű stadionban, korlátozott számban ugyancsak online lehet jegyet vásárolni. Az értékesítés már elindult.

Nagyon fontos információ, hogy erre a mérkőzésre a bérletek nem érvényesek, a beléptetőkapu nem fog rájuk reagálni. Éppen azért, mert a bérletek helyett a szurkolóink megkapták azokat a jegyeket, amelyek csak most, erre a találkozóra érvényesek.

Továbbra is szurkolóink türelmét kérjük, aki a bérletét a szombati meccsre érvényes jegyre szeretné váltani, az még 18 óráig megteheti.


next match
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda Master Good
Zalaegerszeg, ZTE Aréna
2023-04-09 16:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
2-2
1-0
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló