Ha fogcsikorgatva is, de nyerni kell!

2023-12-01 16:20:30
Kisvárda FC

Extrém körülmények között készült a csapat a szombati mérkőzésre, amelyen a DVSC a vendég. BEHARANGOZÓ

Ebben a bajnokságban harmadszor készülhetünk úgy bajnoki mérkőzésre, hogy az előzőt megnyertük. Az MTK elleni sikert (3–1) követően szombaton 19.30-tól a DVSC-t látjuk vendégül.

„Nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy az MTK ellen együtt tudjunk ünnepelni a szurkolóinkkal a lefújás után – ment vissza egy hetet az időben Feczkó Tamás vezetőedző. – Ez a hét is arról szólt, hogy becsületesen felkészüljünk a Debrecenből, amely nagyon jó csapat, remek játékosokkal, köztük az extraklasszis Dzsudzsák Balázzsal. Hazai pályán azonban nem lehet más a cél, mint fogcsikorgatva is, de kiharcolni a három pontot. Nincs különbség a Loki hazai és idegenbeli játéka között, mindig a labdabirtoklásra törekvő stílusra törekszik, ráadásul a múlt héten, Zalaegerszegen megszerezte első idegenbeli győzelmét is ebben a bajnokságban. Úgyhogy nem ez a fontos, hanem az, hogy milyen teljesítmény viszünk ki a pályára. Arra törekszünk, hogy az elmúlt két meccsen mutatott fejlődés jelei továbbra is megmutatkozzanak, még több pozitívumot kapjunk a csapattól és a játékosoktól egyaránt. AZ MTK elleni sem volt könnyű, de még nehezebb mérkőzésre számítunk, de megpróbálunk a mi stílusunkban játszani, amivel eredményesek tudunk lenni.”

Ha az MTK elleni meccset megelőző napokra azt mondtuk, hogy extrém időjárási események kísértek, akkor mit szóljunk a mostanira, hogy szinte minden nap volt valamilyen csapadék, legtöbbször hó, de csütörtök délutántól folyamatos eső.

„Ezúttal a pályamunkások áldozatos munkáját még fokozottabban ki kell emelnünk, novemberben ritkán esik ennyi hó, mint most mifelénk – így Feczkó Tamás. – Ezúttal is köszönjük nekik, hogy megteremtették az edzésekhez és a mérkőzés lejátszásához szükséges körülményeket. Továbbra is több problémával küzdünk, legújabban Bohdan Melnik dőlt ki a sorból, aki eltiltás miatt ezen a hétvégén nem játszhatna, ráadásul műtéti beavatkozásra is szorult, így idén már nem léphet pályára.”


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló