Ha Fehérvár, akkor csakis Berke

2019-12-13 16:29:43
Kisvárda FC

Nem nyertünk még a szombati meccs bírójával, igaz, még nem is járt a Várkertben.

Nincs 2019-ben Mol Fehérvár FC–Kisvárda Master Good avagy Kisvárda Master Good–Mol Fehérvár FC mérkőzés Berke Balázs nélkül. A naptári évben Székesfehérváron rendezett mindkét meccset a 35 éves játékvezető dirigálta – így hát övé a harmadik ilyen párosítás is, immár Kisvárdán.

Ugyan Berke eddig négyszer vezetett csapatunknak, de csak két párosításban: a „Vidi” mellett a Diósgyőrrel is dupláztunk vele. A következő mondat is így kezdődik: Berke eddig négyszer vezetett csapatunknak, de Kisvárdán még nem láthattuk, mivel eddig valamennyiszer idegenben tevékenykedett a meccseinken. Ennélfogva a mérlegünk is szerényebb azokon a meccseken, amelyeket ő fújt: egy döntetlen (tavaly decemberben Diósgyőrben 1–1) és három vereség (idén március 2-án Fehérváron 1–2, augusztusban Fehérváron 0–3 és novemberben Diósgyőr 1–3), a gólkülönbség 3–9.

A legutóbbi, miskolci meccsen két tizenegyest is ítélt ellenünk, ugyanott tavaly december 8-án kiállította játékosunkat Pavlo Lukjancsukot, holott előtte néhány perccel a miskolci Vernes Richárdnak kellett volna felmutatnia a piros lapot. Az eddigi meccseken 11-szer mutatta fel a sárga lapot kisvárdai játékosoknak, hatszor az ellenfélnek. „Kedvenc” alanya Cornel Ene, akit háromszor figyelmeztetett.

A FIFA-minősítéssel bíró, kvázi elsőszámú honi bíró szombaton karrierje 81. NB I-es meccsét vezeti, munkájában segítségére lesz oldalvonali asszisztensként Vígh-Tarsonyi Gergő és Szalai Balázs, az alapvonalaknál Németh Ádám és Ducsai József. A tartalékjátékvezetői szerepkörét Szalai Dániel tölti be.


A fotón: Németh Ádám tavaly is alapvonali segítő volt a Fehérvár ellen, amikor Sassá gólt szerzett

Fotó: nso.hu


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló