Győztes főpróba Nyíregyházán

2020-07-26 10:49:58
Kisvárda FC

Az NB III-as rajtra készülő második számú csapatunk lejátszotta utolsó edzőmeccsét.

Augusztus második napján már bajnoki mérkőzést játszik az NB III-ban második számú csapatunk, amely vasárnap délelőtt az ugyancsak a bajnokság első meccsére hangolódó Nyíregyháza Spartacus vendégségében lépett fel az örökösföldi edzőcentrumban.

Kisvárdai színekben is játszottak olyanok, akik szombaton az első csapatban a DVSC ellen is szerepeltek és a többségében fiatalokat foglalkoztató NB II-es Szpari is bevetett olyan futballistákat, akik szombaton, a sényői edzőmeccsen, csereként szóhoz jutottak. Csapatunkban továbbá játszottak próbajátékon lévő és szerződtetés előtt álló futballisták is.

Egyikük, Sikorszki Bence góljával jutottunk vezetéshez, majd Jelena Richárd is betalált (közben a szombaton Debrecenben is a kezdő tizenegyben szereplő Szőr Levente a kapufát is eltalálta), így alakult ki az első félidei eredmény. A második játékrész közepén beállt védő, Bíró Roland szinte első megmozdulásából gólt szerzett, fejesével már 3–0-ra vezettünk, és továbbra is birtokoltuk a labdát. A végén a nyíregyháziak egy kontratámadásból szépítettek.

Az újonnan bevetett két fiatal szlovák játékos, Lucaz Mihalik és Marek Luscik is biztatóan mozgott a mérkőzésen.


EDZŐMÉRKŐZÉS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–KISVÁRDA MASTER GOOD II 1–3 (0–2)

Nyíregyháza, örökösföldi edzőcentrum, 150 néző, v.: Takács J.

NYÍREGYHÁZA: Miski (Talián) – Sztankó (Trencsényi), Papp M. (Pataki B.), Végső (Vasziljevics), Herczku – Gyurján B. (Kovács N.), Kártik (Vad M.), Boda B. (Sztaroszta), Magyar G. – Szokolai, Tóth Á.

KISVÁRDA II: Odincov (Kertész D.) – Czene (Pelles), Vass O. (Bíró R.), Avetiszjan, Baranyai Á. (Luscik) – Szőr (Kirjuhin), Atamasz (Czérna) – Himics (Honcsar), Mihalik, Sikorszki (Riznicsenko) – Jelena (Durueke)

Gólszerző: Tóth Á., illetve Sikorszki, Jelena, Bíró R.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló