Győzelmi reményekkel Tiszafüredre is

2021-11-06 12:43:36
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk meccsének pályaválasztói jogát felcseréltük, így újabb idegenbeli fellépés jön – BEHARANGOZÓ.

Minthogy temérdek NB I-es csapatunk vasárnapi mérkőzése, és ezek rendre ütköznek NB III-asaink fellépéseivel, utóbbiak összecsapásainak rendre változik a dátuma vagy a helyszíne. Most a helyszínváltozásra, pontosabban a pályaválasztói jog cseréjére került sor, így aztán vasárnap a Tiszafüred vendége lesz tartalékcsapatunk, holott a sorsolás szerint a Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek látogattak volna a Várkertbe.

„Ellenfelünket a tabellán elfoglalt tizennegyedik helyezése ellenére játékereje alapján a mezőny első felébe sorolhatjuk, sok rutinos, magasabb osztályt megjárt játékossal – jellemezte a riválist Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Halljuk, hogy vannak hiányzóik, de a stabilitást biztosító hátsó embereik rendszeresen pályára lépnek. Ennek ellenére eleinte nem nagyon tudtak nyerni, de az utóbbi időben már nem maradnak el a győzelmeik sem. Biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk ezen a mérkőzésen.”

Csapatunk mindenesetre önbizalommal felvértezve léphet pályára, hiszen az utóbbi öt mérkőzéséből négyet is megnyert, és csak a hajdúszoboszlóit adta döntetlenre.

„Fejlődtünk annyit, és léptünk annyit előre, hogy nem befolyásolja a csapat erejét az, hogy hány játékost kapunk a felnőttektől – evezett át saját vizekre Kocsis János. – Ha kapunk is erősítést vagy nem, akkor is győzelmi reményekkel léphetünk pályára, és nagyon bízom benne, hogy ezúttal is lesz esélyünk begyűjteni a három pontot.”


NB III KELETI CSOPORT, 16. FORDULÓ

TISZAFÜREDI VSE (14.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (4.)

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep, vasárnap, 13.00

Vezeti: Gál Péter (Flinta Zoltán, Varga Levente)


A borítófotón: Idén áprilisban már sikerült nyerni Tiszafüreden, akkor 1–0-ra

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Puskás Akadémia FC
Kisvárda Master Good
Felcsút, Pancho Aréna
2023-10-06 20:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Fehérvár FC
3-1
1-1
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
2023-10-01 15:00
OTP Bank Liga, 8. forduló