Győzelemre és előzésre vágynak

2021-03-19 19:57:08
Kisvárda FC

Közvetlen rivális érkezik a vasárnapi NB III-as bajnokira – BEHARANGOZÓ

Nem kezdte rosszul a tavaszi szezont tartalékcsapatunk, de hogy jónak is nevezhessük az első négy mérkőzésének mérlegét, ahhoz vasárnap hazai pályán győzelemre lenne szüksége a két döntetlennel és egy sikerrel rajtoló Kisvárda Master Good II-nek. Az ellenfél a Tiszaújváros lesz.

„Közvetlen riválissal találkozunk, hiszen a Tiszaújváros két helyezéssel és egy ponttal előz meg bennünket a tabellán – mondta a vasárnap délutáni bajnoki előtt Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Hazai pályán más célunk nem is lehet, mint a három pont megszerzése, azzal együtt pedig ellenfelünk megelőzése a táblázaton. A múlt heti, DVSC II elleni győzelem mindenképpen jót tett a lelkeknek is. Az alázat és az akarat eddig is megvolt, bízom benne, hogy ezek mellé önbizalmat is szereztünk. Jobb hangulatban telt a hetünk, és remélem, ez kihatással lesz a hétvégi teljesítményünkre.”

Mint korábbi híradásunkban is jeleztük, a mérkőzést a napokban hitelesített, a Várkerti Sporttelepen belül található új pályán rendezzük a vonatkozó rendelkezések értelmében továbbra is zárt kapuk mellett. A két csapat az őszi szezonban Tiszaújvárosban 0–0-s döntetlenre végzett egymással.


NB III KELETI CSOPORT: 25. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (9.)–TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS (7.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 15.00 (zárt kapuk mögött)

Vezeti: Mencsik László (Hovanecz Máté László, Kurinka Béla)


next match
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-16 15:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-2
0-1
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló